Προκριματικά Παγκοσμίου Γυναικών Βόλεϊ

Ο ΠΣΑΤ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΗ ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) με απέραντη θλίψη αποχαιρετά τον Αριστοτέλη (Τέλη) Τσιπιανίκη που έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών. Η κακή είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή λίγο πριν από την έναρξη της γενικής συνέλευσης των Αθλητικών Συντακτών και όλοι αναφέρθηκαν στο ήθος του, στην συναδελφική του αλληλεγγύη, τον ακέραιο χαρακτήρα του και στην επαγγελματική του επάρκεια.

Ο Τέλης Τσιπιανίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961. Τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία τα έκανε στην Απογευματινή όπου ειδικεύτηκε στον διεθνή αθλητισμό. Από το 1983 έως το 1989, συνέχισε στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος», «24 Ώρες», «Εξόρμηση», «Κέρδος», και «Καθημερινή». Τηλεοπτικά έκανε τα πρώτα του βήματα στην ΕΡΤ και στην συνέχεια (1989) άρχισε μια πολύχρονη συνεργασία με το MEGA Channel. Η καριέρα του ήταν ανοδική έως ότου η κρίση, μαζί με κάποια προβλήματα υγείας  κτύπησαν  την πόρτα του. Έδωσε τη μάχη του με γενναιότητα και αξιοπρέπεια, αλλά δυστυχώς έχασε.

Ο χαμός του αφήνει ένα μεγάλο κενό στην αθλητική δημοσιογραφία, που τον αποχαιρετά σήμερα με οδύνη. Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ συλλυπείται βαθύτατα την οικογένεια του.

Τέλη καλό ταξίδι στην αιωνιότητα. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ φίλε…

Περισσότερα άρθρα