Τετάρτη , 22 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Slider / Ο ΠΣΑΤ για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ

Ο ΠΣΑΤ για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εκφράζει την αγωνία του και ενώνει τη φωνή του με τις 18.000 ασφαλισμένους και μετόχους του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) για τη σωτηρία του ταμείου μας.

Ο ΠΣΑΤ καλεί την κυβέρνηση να δώσει άμεση λύση και να θεσπίσει τον απαιτούμενο πόρο για τη βιωσιμότητα και τη συνέχιση της λειτουργίας του ΕΔΟΕΑΠ που μετά και την κατάργηση του αγγελιοσήμου βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση της ιστορίας του. Πέραν της κυβέρνησης, ο ΠΣΑΤ καλεί όλους τους εμπλεκόμενους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να σταματήσουν τα παιχνίδια με την περίθαλψη, την επικούρηση και τις ζωές των ασφαλισμένων και των οικογενειών τους.

Είναι προφανές πως για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ΕΔΟΕΑΠ υπάρχουν ευθύνες από πολλές πλευρές. Τούτη η ώρα, όμως, δεν είναι η κατάλληλη για να αναζητηθούν. Αυτό που προέχει είναι η ενότητα για τη σωτηρία του ταμείου μας και η αντίσταση απέναντι σε οποιαδήποτε επιχείρηση άλωσής του. Ο ΠΣΑΤ βρίσκεται δίπλα στη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ και των Ενώσεων μελών του και είναι έτοιμος να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις για τη σωτηρία του.

About

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …