Τετάρτη , Ιανουάριος 27 2021
Breaking News
Home / Breaking News / Ο ΠΣΑΤ διοργανώνει μεγάλη διαδικτυακή συζήτηση με θέμα “Η πανδημία και η κρίση στον αθλητικό Τύπο”

Ο ΠΣΑΤ διοργανώνει μεγάλη διαδικτυακή συζήτηση με θέμα “Η πανδημία και η κρίση στον αθλητικό Τύπο”

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου διοργανώνει την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου (ώρες 11.00-13.00) μεγάλη διαδικτυακή συζήτηση με θέμα  «Η Πανδημία και η κρίση στον Αθλητικό Τύπο», με συμμετοχή όλων των Δημοσιογραφικών Ενώσεων,  της ΠΟΕΣΥ και εκπροσώπων  των αθλητικών Οργανισμών ΜΜΕ (Αθλητικών Εφημερίδων, Ραδιοφώνων, site κλπ).

Η οικονομική κρίση, που μαστίζει εδώ και δέκα χρόνια τη χώρα, δημιούργησε μια πολύ άσχημη κατάσταση στον κλάδο μας, με αύξηση στα ύψη της ανεργίας και της υποαπασχόλησης και συνέπειες πραγματικά οδυνηρές. Κοντά σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί, από τον περασμένο Μάρτιο, και η πανδημία που περιόρισε τις αθλητικές διοργανώσεις και έκανε το περιβάλλον ακόμη πιο δραματικό.  

Ο ΠΣΑΤ, μέσα σε αυτές τις συνθήκες, προσκαλεί τις δημοσιογραφικές ενώσεις της χώρας να στηρίξουν τον κλάδο μας και να πορευτούμε όλοι μαζί σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Αγωνιζόμαστε για να βελτιώσουμε, ενωμένοι και αλληλέγγυοι, την κατάσταση.

About Ioanna Alisandratou

Check Also

Ο ΠΣΑΤ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ»

  Σιγά σιγά, τα περισσότερα ομαδικά αθλήματα αρχίζουν  δράση μετά από μια μακρά περίοδο αδράνειας, …