Προκριματικά Παγκοσμίου Γυναικών Βόλεϊ

Ο ΠΣΑΤ καταγγέλλει τη στοχοποίηση Αθλητικών Δημοσιογράφων στη Θεσσαλονίκη

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ, με ανησυχία, παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα να εντείνονται στη Θεσσαλονίκη  προσπάθειες στοχοποίησης αθλητικών συντακτών από πρόσωπα και κύκλους, στους οποίους οι συνάδελφοι δεν είναι αρεστοί.  Και δεν είναι αρεστοί, γιατί προφανώς κάνουν καλά τη δουλειά τους και ενημερώνουν  με ευθύνη και με συνέπεια τους φιλάθλους, μέσα σε ένα μίζερο και νοσηρό περιβάλλον, στο οποίο είναι υποχρεωμένοι να λειτουργούν.

Οι περιπτώσεις της στοχοποίησης κατά των Βασίλη Μάστορα και Δημήτρη Κανελλάκη, μελών μας με μακρά και επιτυχημένη επαγγελματική διαδρομή,  από ανάρτηση σχολίων ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης,  είναι χαρακτηριστικές.  Ο  Σύνδεσμος  στέκεται και  είναι δίπλα τους, όπως και σε οποιονδήποτε άλλο συνάδελφο, που αντιμετωπίζει  την «απειλή» αυτών των κύκλων και τους στηρίζει παντοιοτρόπως.  Κανένας δεν μπορεί να τρομοκρατήσει και να φιμώσει την αλήθεια. 

Η διοίκηση του ΠΣΑΤ, σε συνενόηση με τη νομική υπηρεσία, έχει ήδη προβεί σε σειρά ενεργειών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περισσότερα άρθρα

12/08/2022
Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για…