Πέμπτη , 23 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Ειδήσεις / Ο ΠΣΑΤ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗ NOVA ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΦΩΝΙΔΗ

Ο ΠΣΑΤ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗ NOVA ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΦΩΝΙΔΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ καταγγέλλει την ιδιοκτησία του συνδρομητικού τηλεοπτικού σταθμού Nova, που προχώρησε στην απόλυση του αθλητικού συντάκτη Γιάννη Κυφωνίδη, χωρίς καμία αιτιολογία. Με θλίψη παρακολουθούμε και τη Nova να προσθέτει άλλο έναν κρίκο στη θλιβερή αλυσίδα των ΜΜΕ, που προβαίνουν μέρα με την ημέρα σε απολύσεις και στη λήψη αντεργατικών μέτρων. Σε μια τόσο δύσκολη εποχή για όλους τους εργαζόμενους και ιδιαιτέρως για τους εργαζόμενους στο χώρο του Τύπου, η Nova επέλεξε να οδηγήσει έναν ακόμη συνάδελφο στην ανεργία.

Ο ΠΣΑΤ δηλώνει την πλήρη αντίθεσή του στην απόλυση του συναδέλφου και εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον Γιάννη Κυφωνίδη. Ζητά ακόμη την άμεση ανάκληση της απόλυσής του από τη Nova, για την ενέργεια της οποίας έχει ήδη ενημερώσει την ΕΣΗΕΑ και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη αντίδραση, κατά του συνδρομητικού καναλιού, που ως στόχο θα έχει να προασπίσει την τιμή και την υπόληψη των αθλητικών συντακτών, καθώς και την ελεύθερη ενημέρωση, την οποία φαίνεται πως η Nova έπληξε βαθύτατα με την απόλυση του Γιάννη Κυφωνίδη.

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι θα μας βρίσκουν απέναντί τους, όλοι όσοι προχωρούν σε παρόμοιες αντεργατικές ενέργειες, αλλά και όσοι επιχειρούν να «ελέγξουν» και να χειραγωγήσουν την ελεύθερη ενημέρωση.

About

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …