Τετάρτη , 22 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Slider / Ο ΠΣΑΤ καταδικάζει την επίθεση κατά συναδέλφων σε αγώνα του Απόλλωνα

Ο ΠΣΑΤ καταδικάζει την επίθεση κατά συναδέλφων σε αγώνα του Απόλλωνα

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου  (ΠΣΑΤ) είναι για μία ακόμη φορά αναγκασμένος να καταγγείλει και να καταδικάσει τη συμπεριφορά αξιωματούχου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης κατά δημοσιογράφων, που αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο και έφθασε μέχρι και τη χειροδικία. Γεγονός που προκάλεσε την έκδοση ανακοίνωσης από την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης με την οποία καταδικάζει «κάθε μορφής βίας, απ’ όπου και αν προέρχεται».

Το επεισόδιο έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής 29 Αυγούστου 2014, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, κατά τη  διάρκεια του αγώνα κυπέλλου Καλλιθέα – Απόλλων Σμύρνης.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κοτταράς, του οποίου την πρόσληψη ως τεχνικού διευθυντή είχε ανακοινώσει η ΠΑΕ Απόλλων στις 4 Ιουλίου 2014, συνοδευόμενος από δύο ακόμη άτομα εξύβρισε και επιτέθηκε κατά των συναδέλφων Δημήτρη Δημητρίου και Γωγώς Κουμπούνη, την οποία ώθησε βίαια ρίχνοντάς την στο τσιμεντένιο δάπεδο. Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των αστυνομικών, που βρίσκονταν σε διπλανό θεωρείο.

Οι δύο συνάδελφοι έχουν ήδη καταθέσει μήνυση και έχουν ενημερώσει και τις αρμόδιες δικαστικές αρχές. Ο ΠΣΑΤ είναι αυτονόητο ότι στέκεται στο πλευρό τους και καλεί την ΠΑΕ Απόλλων να σεβαστεί το δικαίωμα της ελεύθερης ενημέρωσης της κοινής γνώμης, χωρίς να παραγνωρίζει το γεγονός ότι η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση καταδίκης κάθε μορφής βίας.

About

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …