Ο ΠΣΑΤ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Ο ΠΣΑΤ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, ενημερώθηκε διεξοδικά από παριστάμενο μέλος του για τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα πρωταθλήματος Πανιωνίου-ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Είμαστε, δυστυχώς, υποχρεωμένοι για μια ακόμη φορά να καταγγείλουμε την άθλια συμπεριφορά οπαδών της γηπεδούχου σε βάρος εκπροσώπων του Τύπου, που προπηλακίστηκαν και απειλήθηκε ακόμη και η σωματική τους ακεραιότητα, τόσο στο χώρο των κερκίδων όσο και στις άλλες περιοχές ευθύνης των ΜΜΕ (μικτή ζώνη, αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου).

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, αφού εξάντλησε την ανοχή του απέναντι στις ακραίες αυτές ενέργειες και αντελήφθη ότι η καλώς εννοούμενη συνεργασία και συνεννόηση μεταξύ δημοσιογράφων και αθλητικών φορέων παρεξηγείται, αποφάσισε να μην ξαναδεχθεί την έκφραση της δημόσιας συγγνώμης από τη διοίκηση μιας ΠΑΕ, η οποία είτε λειτουργεί υποκριτικά είτε είναι ανίκανη να ελέγξει την οργανωμένη αλητεία στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Κατόπιν αυτών, το Δ.Σ. αναγκάζεται να προσφύγει στο δικαιοδοτικό όργανο, καταγγέλοντας τις παραβάσεις που συντελέστηκαν στη διάρκεια του εν λόγω αγώνα, καθώς επίσης στη διοργανώτρια Σούπερ Λίγκα και στον Αθλητικό Εισαγγελέα, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες των νέων κρουσμάτων βίας στο δημοτικό γήπεδο της Νέας Σμύρνης και να επιβληθούν οι προβλεπόμενες από τους νόμους και τους κανονισμούς κυρώσεις.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΤ

Περισσότερα άρθρα