Τρίτη , 21 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Slider / Ο ΠΣΑΤ συγχαίρει την ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς του Ρίο

Ο ΠΣΑΤ συγχαίρει την ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς του Ρίο

Με την ολοκλήρωση των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων, ο  Πανελλήνιος  Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες,  που εκπροσώπησαν την πατρίδα μας στο μακρινό Ρίο.

Σε εποχές δύσκολες για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του αθλητισμού μας έφεραν την Ελλάδα στην πολύ τιμητική 26η θέση στον πίνακα των μεταλλίων, με τρια χρυσά μετάλλια (Κορακάκη, Πετρούνιας, Στεφανίδη), ένα ασημένιο (Γιαννιώτης) και δυο χάλκινα (Κορακάκη, Μάντης και Καγιαλής). Τα έξι μετάλλια συνιστούν την πέμπτη καλύτερη συγκομιδή της χώρας στην ιστορία της, στην κορυφαία αυτή διοργάνωση. Ο ΠΣΑΤ,  όμως, δεν συγχαίρει μόνο αυτό. Η συντριπτική πλειοψηφία των εκπροσώπων μας αγωνίσθηκε με πάθος για τη διάκριση και όλοι τους μέσα σε αθλητικά πλαίσια, σε μια διοργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου. Προσπάθησαν να ξεπεράσουν τον  εαυτό τους στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα υπομονής, επιμονής, προσπάθειας συστηματικής και ανελλιπούς, εργατικότητας, συνδυάζοντας το ταλέντο με τη σκληρή δουλειά. Αποτελούν μοναδικά πρότυπα για την κοινωνία μας και ειδικότερα για τα νεαρά παιδιά, που τα έχουν ανάγκη ιδιαίτερα αυτούς τους καιρούς.

Ο ΠΣΑΤ και οι αθλητικοί συντάκτες έχουν αποδείξει πολλαπλώς ότι είναι στο πλευρό των αθλητών και αθλητριών μας. Οχι μόνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας τους. Και όχι μόνο σε αυτούς που τα καταφέρνουν και επιτυγχάνουν το στόχο της συμμετοχής στην κορυφαία διοργάνωση, αλλά σε όλους όσοι προσπαθούν πάντα μέσα στα όρια του «ευ αγωνίζεσθαι».

Επίσης, ο ΠΣΑΤ θα ήθελε να συγχαρεί τους προπονητές, τις αθλητικές  ομοσπονδίες, όλους όσοι  συνέβαλαν σε αυτή την άκρως τιμητική παρουσία του ελληνικού αθλητισμού στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, όπως και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή που έφερε εις πέρας ένα πολύ δύσκολο έργο με απόλυτη επιτυχία.

ελληνικ΄λη αποστολή

About

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …