Ο ΠΣΑΤ συμμετέχει στο παγκόσμιο γεγονός εργασιακού αθλητισμού της Αθήνας

Ο ΠΣΑΤ συμμετέχει στο παγκόσμιο γεγονός εργασιακού αθλητισμού της Αθήνας

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Αρχίζουν στις 6 Οκτωβρίου οι 3οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, η μεγαλύτερη διοργάνωση πολλαπλών αθλημάτων σε αριθμό συμμετοχών που έχει φιλοξενηθεί ποτέ στην Αθήνα, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics του 2011.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου συμμετέχει ως χορηγός Επικοινωνίας στους 3ους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, αναγνωρίζοντας τα σημαντικά οφέλη της άσκησης για τους εργαζόμενους πολίτες.

Ο εργασιακός αθλητισμός εξάλλου έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και οι εταιρείες σε όλον τον κόσμο δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη δημιουργία αθλητικών ομάδων αξιολογώντας θετικά τις επιδράσεις του αθλητισμού στη σωματική και ψυχική υγεία των εργαζόμενων.   

Στους 3ους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού μετέχουν χιλιάδες εργαζόμενοι αθλητές από κάθε γωνιά του πλανήτη. Τους δίνεται η μοναδική εμπειρία να αγωνιστούν  με ομάδες μεγάλων εταιριών από όλο τον κόσμο  στα αγαπημένα τους αθλήματα.

Η διοργάνωση, που έχει ανατεθεί από την WFCS στον «Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης & Υγείας»  28 αθλήματα, οι αγώνες των οποίων θα διεξαχθούν σε ΟΑΚΑ, ΣΕΦ, Άλσος Βεΐκου, Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα, Ιδιωτικό Αθλητικό Κέντρο AFC (Χαλάνδρι), Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, The Mall Athens και στην Παραλία Βάρκιζας.

Η Τελετή Έναρξης θα πραγματοποιηθεί στο εμβληματικό Παναθηναϊκό Στάδιο, το οποίο παραχώρησε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), καθώς οι 3οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού αναδεικνύουν τα Ολυμπιακά Ιδεώδη.

Oι 3οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού διεξάγονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, καθώς και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, της Περιφέρειας Αττικής, της Greece All Time Clasic, του Δήμου Αθηναίων, του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Γαλατσίου, του Δήμου Γλυφάδας, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και πολλών ακόμη φορέων και εθνικών ομοσπονδιών.

H ιστοσελίδα των 3ων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού

https://www.athens2020.org/

Περισσότερα άρθρα

12/08/2022
Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για…