Ο ΠΣΑΤ τιμά και φέτος τον Σταύρο Ρεπανά με το 12ο Τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του

Ο ΠΣΑΤ τιμά και φέτος τον Σταύρο Ρεπανά με το 12ο Τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Για 12η κατά σειρά χρονιά, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου διοργανώνει στις 7 και 8 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη το ποδοσφαιρικό τουρνουά «Σταύρος Ρεπανάς» στη μνήμη του σπουδαίου δημοσιογράφου και μέλους του Συνδέσμου που σημάδεψε με την παρουσία του τα ΜΜΕ της πόλης.

Όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και ημερίδα σχετικά με το ποδόσφαιρο, η οποία και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου (11:00) με θέμα «Το ποδόσφαιρο ως καθρέφτης της κοινωνίας στην Ελλάδα την Ευρώπη και τον κόσμο».

Η Ημερίδα θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου της Ε.Σ.Η.Ε.Μ-Θ (Στρατηγού Καλάρη 5, 3ος όροφος).

Εισηγητές θα είναι:

  • Κυριάκος Κεντρωτής (Καθηγητής του τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών & Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας)

Θέμα: «Ποδόσφαιρο: από το παιχνίδι που άλλαξε τον κόσμο στον κόσμο που αλλάζει το παιχνίδι».

  • Μάνος Σταραμόπουλος (Δημοσιογράφος – Αναλυτής διεθνούς ποδοσφαίρου και υποθέσεων – Μέλος επιτροπής ποδοσφαίρου AIPS και IFFHS)

Θέμα: «Πόσο έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο τον καιρό της παγκοσμιοποίησης με το φαινόμενο της εισβολής επενδυτών απο Ρωσία, Κίνα, ΗΠΑ και Αραβία».

Το Τουρνουά

Το Σάββατο 8 Ιουνίου θα ακολουθήσει το ποδοσφαιρικό τουρνουά στο πλαίσιο των τελικών των παιδικών πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας που θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις της, στη Μίκρα.

Στο φετινό τουρνουά θα τιμηθούν από τον ΠΣΑΤ δημοσιογράφοι με μεγάλη προσφορά στο χώρο των ΜΜΕ και βετεράνοι ποδοσφαιριστές των Σωματείων της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα άρθρα

11/03/2024
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για…