Τρίτη , 21 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Slider / Ο ΠΣΑΤ χαιρετίζει την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και της ΕΡΑ ΣΠΟΡ

Ο ΠΣΑΤ χαιρετίζει την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και της ΕΡΑ ΣΠΟΡ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) χαιρετίζει με ικανοποίηση την επαναλειτουργία της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΕΡΤ) και ιδιαίτερα  του κρατικού αθλητικού ραδιοφώνου (ΕΡΑ ΣΠΟΡ), από σήμερα 11 Ιουνίου 2015.

Δύο χρόνια ακριβώς από το «μαύρο» στις τηλεοπτικές οθόνες και τους ραδιοφωνικούς δέκτες, αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία, με την πραξικοπηματική κυβερνητική απόφαση της 11ης Ιουνίου 2013, η επαναφορά της νομιμότητας στον Δημόσιο Ραδιοτηλεοπτικό Φορέα, αποτελεί αναμφίβολα θετική κατάληξη.

Ο ΠΣΑΤ, από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα σε όλους εκείνους, μεταξύ τους ιδιαίτερα οι συνάδελφοι μας στην ΕΡΤ, που τα δύο αυτά χρόνια πάλεψαν και αγωνίστηκαν για το αυτονόητο. Την επιστροφή ση νομιμότητα.

Σήμερα, πλέον ο Σύνδεσμος, με το κλείσιμο της μαύρης αυτής περιόδου, εκείνο που θέτει ως προαπαιτούμενο είναι αφενός η λειτουργία της ΕΡΤ σε ένα πλήρες, δημοκρατικό, πλουραλιστικό και ανεξάρτητο από επεμβάσεις πλαίσιο και αφετέρου η πλήρης δικαίωση του συνόλου των εργαζομένων της, με την εφαρμογή και υλοποίηση των αυτονόητων εργασιακών ρυθμίσεων που απαιτούνται.

About

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …