Προκριματικά Παγκοσμίου Γυναικών Βόλεϊ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ της Υποβολής Υποψηφιοτήτων Για τα Δημοσιογραφικά Βραβεία ΠΣΑΤ έως την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Παρατείνεται έως την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα Δημοσιογραφικά Βραβεία του ΠΣΑΤ.

Να σας υνπενθυμίσουμε ότι οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα με θέματα που έχουν δημοσιευθεί, μεταδοθεί ή παρουσιασθεί 11 Οκτωβρίου 2016 έως 10 Οκτωβρίου 2017.

Η συμμετοχή γίνεται με τους εξής όρους και προϋποθέσεις:

  1. Ο κάθε συνάδελφος δεν μπορεί να υποβάλει προς κρίση θέμα που αφορά στον ίδιο (αυτοπρόταση). Η πρόταση θέματος απαιτεί την υπογραφή δύο(2) συναδέλφων. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι συνάδελφοι που προτείνουν θέμα όπως και αυτοί που τα υπογράφουν, να είναι ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ στον Σύνδεσμο.
  2. Το προτεινόμενο κείμενο/θέμα, μπορεί να είναι Συνέντευξη, Άρθρο, Έρευνα, Σχόλιο, Περιγραφή αγωνιστικού γεγονότος, εκπομπή και οτιδήποτε έχει να κάνει με δημοσιογραφικό προϊόν σε γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, το Διαδίκτυο, web T.V.. Αναλόγως των θεμάτων, που θα υποβληθούν διαμορφώνονται και οι κατηγορίες προς βράβευση.
  3. Προκειμένου περί θέματος αναγομένου στο Ραδιόφωνο ή στην Τηλεόραση, Sites, Περιοδικά και Εφημερίδες, το προτεινόμενο κείμενο/θέμα, πρέπει να είναι αυθεντικό, δηλαδή χωρίς εκ των υστέρων διορθώσεις.
  4. Όσον αφορά στο Φωτογραφικό Ρεπορτάζ, μπορούν να αποσταλούν μέχρι τρία (3) φωτογραφικά στιγμιότυπα για κάθε φωτορεπόρτερ.
  5. Η Επιτροπή δύναται να επιλέξει για βράβευση και θέμα, πέραν όσων έχουν προταθεί, μετά από πρόταση μέλους της.
  6. Στο διαγωνισμό δεν δικαιούνται συμμετοχής συνάδελφοι που έχουν βραβευτεί τον αμέσως προηγούμενο χρόνο (2016) καθώς και συνάδελφοι που μετέχουν στο Δ.Σ. του Συνδέσμου και τα Όργανα αυτού (Πειθαρχικά Συμβούλια, Εξελεγκτική Επιτροπή κλπ.).
  7. Για να ισχύσουν οι υποψηφιότητες θα πρέπει να είναι περισσότερες της μιας (1), ανά βραβευόμενη κατηγορία.
  8. Σημειώνεται ότι η αποστολή των Κειμένων, των φωτογραφιών, των θεμάτων της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου, των sites κλπ. πρέπει να γίνει έως τις 20/10/2017, στα γραφεία του ΠΣΑΤ, σε σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη «για τα Δημοσιογραφικά Βραβεία».

Ειδικό (επ’ αμοιβή) βραβείο θα δοθεί σε θέμα που θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τα αθλήματα πλην ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

 Το συγκεκριμένο επαμειβόμενο βραβείο (500 Ευρώ) προέρχεται από προσφορά του μέλους του Συνδέσμου μας, Βάσως Μώραλη και του συζυγού της Κώστα Γιωτάκη, οι οποίοι και επιθυμούν με τον τρόπο αυτό να επιβραβευτεί η συνεπής και συνεχής δημοσιογραφική κάλυψη από νέους συναδέλφους μας – μέλη του ΠΣΑΤ, αθλημάτων που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινή ζωή εκατοντάδων χιλιάδων αθλούμενων συμπατριωτών μας αλλά και τόσο μεγάλες συγκινήσεις και διακρίσεις έχουν προσφέρει στην πατρίδα μας.

 Η υποβολή των θεμάτων και για αυτή την κατηγορία θα γίνει με την διαδικασία που ακολουθείται και για τα υπόλοιπα δημοσιογραφικά βραβεία.

 Στην εκδήλωση των Δημοσιογραφικών Βραβείων, όπως κάθε χρόνο ο ΠΣΑΤ θα τιμήσει και φέτος τους συναδέλφους – συγγραφείς, που εξέδωσαν βιβλίο το διάστημα Νοέμβριος 2016 – Οκτώβριος 2017 και θα βραβεύσει τα παιδιά των συναδέλφων, που θα εισαχθούν στα ΑΕΙ – ΤΕΙ το 2017.

 Καλούνται οι συνάδελφοι να αποστείλουν στα γραφεία του Συνδέσμου, μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2017 αντίτυπο των βιβλίων τους και να ενημερώσουν άμεσα για τις επιτυχίες των παιδιών τους.

Στην επιτροπή βράβευσης μετέχουν οι συνάδελφοι: Γιώργος Παντούρης, Πέτρος Λινάρδος, Ανδρέας Μπόμης, Βαγγέλης Φουντουκίδης, Νίκος Κατσαρός, Κώστας Μυλωνάς, Άγγελος Μενδρινός, Κώστας Κομίνης, Χάρης Ξύδης, Μάνος Σταραμόπουλος και Θεόδωρος Νταβέλος (εκ μέρους του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ).

Περισσότερα άρθρα

12/08/2022
Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για…