Κυριακή , 5 Δεκεμβρίου 2021
Home / Breaking News / Παρατείνεται έως την Κυριακή (24/10) η δήλωση ηλεκτρονικής συμμετοχής στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ

Παρατείνεται έως την Κυριακή (24/10) η δήλωση ηλεκτρονικής συμμετοχής στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ, οι οποίες θα διενεργηθούν από τις 19 έως τις 24 Νοεμβρίου 2021.Όσον αφορά στους συναδέλφους που κατοικούν στην περιφέρεια ή στο εξωτερικό και αντικειμενικά αδυνατούν να ψηφίσουν δια ζώσης στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, προβλέφθηκε παράταση για δήλωση ηλεκτρονικής συμμετοχής στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 24 Οκτωβρίου.

Η πλατφόρμα για τη σχετική δήλωση ηλεκτρονικής συμμετοχής στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής 24, Οκτωβρίου είναι η εξής:

https://www.edoeap.gr/e-services/epikirosi-new.php

Οι αρχαιρεσίες αφορούν στην ανάδειξη δέκα (10) μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΟΕΑΠ και πέντε (5) μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής, για τριετή θητεία, καθώς και ισάριθμων αναπληρωματικών αυτών.

Θα διεξαχθούν με τρεις διακριτούς τρόπους, αναλόγως της προτίμησης κάθε ασφαλισμένου α) διά ζώσης, για όσους το επιθυμούν, με την προϋπόθεση να είναι εμβολιασμένοι ή να έχουν ισχύον πιστοποιητικό νόσησης, τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αποφυγή διασποράς του covid-19. Οι μη εμβολιασμένοι  δύνανται να ψηφίσουν διά ζώσης, αρκεί να προσκομίσουν αρνητικό διαγνωστικό τεστ (PCR έως και προ 72 ωρών της προσέλευσής τους ή rapid έως προ 48 ωρών – η δυνατότητα αυτή ενδέχεται να αλλάξει μετά από τροποποίηση της σχετικής ΚΥΑ), β) ηλεκτρονικά για όσους το επιθυμούν, κατόπιν δήλωσής τους μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 24 Οκτωβρίου και γ) με επιστολική ψήφο, για όσους το  επιθυμούν, κατόπιν δήλωσής τους.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην έδρα του ΕΔΟΕΑΠ στην Αθήνα (κτήριο Γ. Σισίνη 18 & Ηριδανού – 1ος όροφος και κτήριο Ορμινίου 38 & Ηριδανού – ισόγειο), καθώς και στα γραφεία του ΕΔΟΕΑΠ στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 43 – 5ος όροφος) και θα γίνουν με άμεση και καθολική ψηφοφορία του συνόλου των ασφαλισμένων του ΕΔΟΕΑΠ με ενεργό ασφαλιστικό δεσμό και των συνταξιούχων αμέσων μελών του Οργανισμού. Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές έχουν οι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΕΔΟΕΑΠ μέχρι την 31η  Οκτωβρίου 2021.

About Ioanna Alisandratou

Check Also

Τετάρτη μεσημέρι 1η Δεκεμβρίου τα Δημοσιογραφικά Βραβεία του ΠΣΑΤ για το 2021

Η στιγμής της αναγνώρισης και της επιβράβευσης των αθλητικών δημοσιογράφων που ξεχώρισαν με τη δουλειά …