Home / Slider / Προκηρύχθηκε το 4ο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε.

Προκηρύχθηκε το 4ο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε.

Οι πολυάριθμοι φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης από τον χώρο των media μπορούν να μπαίνουν σιγά-σιγά στο πνεύμα του επόμενου ραντεβού τους στα αγωνιστικά τραπέζια. Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου προκήρυξαν το 4ο ατομικό πρωτάθλημα εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και καλούν όλους τους ανθρώπους του Τύπου σε μία ξεχωριστή ψυχαγωγία, που αν μη τι άλλο θα τους προσφέρει στιγμές ξεγνοιασιάς κόντρα στα προβλήματα της σκληρής καθημερινότητας. Το καθιερωμένο τουρνουά θα διεξαχθεί στην ομοσπονδιακή αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στις 31 Μαΐου και 1η Ιουνίου και φιλοδοξεί να έχει και φέτος μεγάλο αριθμό συμμετοχών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (φαξ 210-5223455, (e-mail [email protected]) ή τον Π.Σ.Α.Τ. (φαξ 210-3635777, e-mail: [email protected]) ή και τους δύο μαζί βάζοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, που αναφέρει η προκήρυξη. Η σχετική προθεσμία θα λήξει την Πέμπτη 29 Μαΐου. Δικαίωμα συμμετοχής στο ετήσιο ατομικό τουρνουά έχουν όσοι εργάζονται (ή συνεργάζονται) με οποιονδήποτε τρόπο στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, φυσικά και οι άνεργοι, που διατηρούν την ιδιότητά τους στον χώρο. ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ «ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ» ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Το πρωτάθλημα αφορά μόνο στο αγώνισμα του απλού. Στην πρώτη φάση θα περιλαμβάνει γκρουπ και στη δεύτερη ταμπλό νοκ άουτ. Οι κατηγορίες παραμένουν τρεις: Οι βασικές των ανεξάρτητων ανδρών και των ανεξάρτητων γυναικών και η ειδική κατηγορία των νυν και πρώην αθλητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Με δεδομένη την επιθυμία των διοργανωτών να «χορτάσουν» οι αθλούμενοι την επαφή τους με τη μικρή ρακέτα θα υπάρξει νέα προσθήκη στο τουρνουά και θα είναι οι αγώνες «παρηγοριάς». Θα σχηματιστεί δηλαδή, νοκ άουτ ταμπλό για όσους αποκλειστούν στα γκρουπ της πρώτης φάσης και θα δοθεί έτσι η δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να παίξουν περισσότερα ματς. Πιθανόν μάλιστα, να γίνει διαβάθμιση για όλες τις θέσεις, που σημαίνει ακόμα πιο πολλά παιχνίδια τόσο στο κυρίως ταμπλό, όσο και σε αυτό της «παρηγοριάς».

Διατηρείται εξάλλου, το επιπλέον κίνητρο, που δημιουργήθηκε πέρσι και αφορούσε στους πρώην αθλητές/τριες κι όσους ασχολούνται μεν σταθερά με το άθλημα, αλλά παίζουν σε διοργανώσεις βετεράνων/ανεξαρτήτων. Εφόσον καλυφθεί η προϋπόθεση των τουλάχιστον πέντε συμμετοχών, η ομοσπονδία θα δημιουργήσει ξανά σχετική υποκατηγορία, όπου θα γίνουν έξτρα ματς μετά από εκείνα της ειδικής κατηγορίας ώστε να βγει νικητής.

Να σημειωθούν δύο ακόμα πράγματα: Το πρώτο είναι ότι το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αναλαμβάνει χορηγός επικοινωνίας του τουρνουά των εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε.! Είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει σημαντικά στην προβολή και διάδοσή του, καθώς μάλιστα εδώ και λίγο καιρό λειτουργεί και WebTV και στέλνει υλικό σε δεκάδες μέσα ενημέρωσης σε όλη την Ελλάδα.

Το δεύτερο ότι αυτή τη χρονιά θα τοποθετηθούν τουλάχιστον 15 τραπέζια στην ομοσπονδιακή αίθουσα και όχι 12 όπως τις προηγούμενες φορές. Αυτό θα γίνει με σκοπό να κυλήσει πιο εύκολα το πρόγραμμα και με δεδομένο πως όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες το τουρνουά τελειώνει σε μία ημέρα. Όλες οι κληρώσεις θα διενεργηθούν το πρωί του Σαββάτου 31 Μαΐου επί των παρόντων. Αναλυτικά η προκήρυξη με τους όρους και τις προϋποθέσεις των αγώνων αναρτάται στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (www.httf.gr).

About

Check Also

Το επετειακό λογότυπο του ΠΣΑΤ για τα 70 χρόνια

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) ιδρύθηκε το 1952 και έχει στη δύναμή του περισσότερα …