Τετάρτη , 22 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Slider / Πρόγραμμα Νέων Αθλητικών Συντακτών

Πρόγραμμα Νέων Αθλητικών Συντακτών

Η Διεθνής Ένωση Αθλητικών Συντακτών (AIPS), σε συνεργασία με τα Special Olympics, υλοποιούν πρόγραμμα για νέους Αθλητικούς Συντάκτες. Το πρόγραμμα θα λάβει χώρα, κατά τη διάρκεια των Παγκόσμιων Χειμερινών Αγώνων Special Olympics, στην Αυστρία (στις πόλεις Graz και Schladming), από τις 14 έως τις 25 Μαρτίου 2017.

Κάθε εθνικός Σύνδεσμος, μέλος της AIPS, εν προκειμένω και ο ΠΣΑΤ, θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα με ένα δημοσιογράφο.

Ο νέος δημοσιογράφος της κάθε χώρας, θα πρέπει να είναι ηλικίας 18 έως 26 ετών, με πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και ήδη εργαζόμενος σε ΜΜΕ, στο οποίο θα στέλνει καθημερινή ενημέρωση για την έκβαση των Αγώνων.

Το πλήρες κόστος μετακίνησης, διαμονής και διατροφής θα καλυφθεί από την AIPS για τους συμμετέχοντες του προγράμματος, στους οποίους θα παρέχεται καθημερινή εκπαίδευση στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, καθώς και στη φωτογραφία.

Ο ΠΣΑΤ καλεί όσα μέλη του, πληρούν τις προϋποθέσεις του προγράμματος και ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία του Συνδέσμου με e-mail ([email protected]), έως την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:00. (Στην περίπτωση που υπάρξουν περισσότερες από μία υποψηφιότητες, η τελική επιλογή θα γίνει κατόπιν δημόσιας κλήρωσης που θα διενεργηθεί στα γραφεία του Συνδέσμου την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 12:00).

About

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …