Τετάρτη , 29 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Slider / Σεμινάριο για το Μπάσκετ και λοιπές δραστηριότητες του ΠΣΑΤ στην Κρήτη

Σεμινάριο για το Μπάσκετ και λοιπές δραστηριότητες του ΠΣΑΤ στην Κρήτη

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε το Σεμινάριο Διαιτησίας και Προπονητικής Μπάσκετ,  που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Επιτροπή Κρήτης – Αιγαίου, την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015.

 

Το Σεμινάριο, το οποίο παρακολούθησε μεγάλος αριθμός αθλητικών συντακτών, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του κλειστού γυμναστηριόυ «Δυο Αοράκια», με τη συμμετοχή πολύ μεγάλων ονομάτων του αθλήματος.

 

Ομιλητές ήταν ο επικεφαλής διαιτησίας της FIBA, Καρλ Γιούγκεμπραντ, ο τεχνικός σύμβουλος της Εθνικής ανδρών Κώστας Μίσσας και ο προπονητής της Εθνικής εφήβων των ΗΠΑ Σον Μίλερ. Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου, ενώ συντονιστής της  εκδήλωσης ήταν ο επικεφαλής της Περιφερειακής Επιτροπής Κρήτης – Αιγαίου του ΠΣΑΤ, Αντώνης Παπουτσάκης.

 

Την προηγούμενη ημέρα (Πέμπτη 2 Ιουλίου) το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου και τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής Κρήτης – Αιγαίου Αντώνης Παπουτσάκης και Όλγα Σουτζή, συναντήθηκαν με τον εντεταλμένο σύμβουλο της Περιφέρειας Κρήτης για θέματα αθλητισμού Νίκο Συριγωνάκη. Μεταξύ των άλλων, αποφασίστηκε η συνδιοργάνωση ημερίδας του ΠΣΑΤ με την Περιφέρεια Κρήτης με θέμα τον Αθλητικό Τουρισμό, τον προσεχή Σεπτέμβριο.

 

Την ίδια ημέρα, συνεδρίασε επίσης η Περιφερειακή Επιτροπή Κρήτης – Αιγαίου, με παρόντα τον πρόεδρο του Συνδέσμου Σωτήρη Τριανταφύλλου και τα μέλη της Επιτροπής Αντώνη Παπουτσάκη, Ολγα Σουτζή και Στέλιο Σβολιαντόπουλο.

About

Check Also

Δεν θα ξανακούσουμε το …ΠΑΜΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ Έφυγε ο πιο αγνός φίλαθλος

Το «πάμε Εθνικάρα …» δεν θα το ξανακούσουμε στα γήπεδά μας. Ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο …