Τετάρτη , 29 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Ανακοινώσεις / Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση ΠΣΑΤ – ΕΑΚ

Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση ΠΣΑΤ – ΕΑΚ

Την ευκαιρία για εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών είχε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου με την Ενωση Αθλητικογράφων Κύπρου στη συνάντηση που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία στο περιθώριο του 5ου Διεθνούς Σχολείου Αθλητικών Συντακτών του ΠΣΑΤ.

Ηταν η πρώτη συνάντηση γνωριμίας της νέας διοίκησης της ΕΑΚ με τον ΠΣΑΤ και έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τους Προέδρους των δύο φορέων να συμφωνούν σε στενότερη συνεργασία των δύο πλευρών και στην υιοθέτηση κοινών δράσεων προς όφελος των Ελλήνων και των Κυπρίων αθλητικών δημοσιογράφων.

Στην ατζέντα τέθηκαν μεταξύ άλλων η επανασύσταση των ετήσιων συνεδρίων ΕΑΚ-ΠΣΑΤ και συμφωνήθηκε τον ερχόμενο Μάρτιο στην Κύπρο να διεξαχθεί το πρώτο κοινό σεμινάριο των δύο συνδέσμων. Επίσης, να γίνει προσπάθεια για τη δημιουργία προγράμματος ανταλλαγής δημοσιογράφων, για εκπαιδευτικούς σκοπούς, ενώ συζητήθηκαν θέματα για χορηγίες, για τη λειτουργία των δύο Ενώσεων καθώς και για τα προβλήματα που απασχολούν τον Τύπο.

Η επόμενη συνάντηση των δύο Ενώσεων θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο στην Αθήνα, στα πλαίσια της ετήσιας γιορτής βράβευσης των κορυφαίων του ΠΣΑΤ, ενώ τον Ιανουάριο αντιπροσωπεία του ΠΣΑΤ είναι προσκεκλημένη στην Ετήσια Γιορτή των Αρίστων της ΕΑΚ.

Εκ μέρους του ΠΣΑΤ παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο Α’ Αντιπρόεδρος Φώντας Χήτας, η Β’ Αντιπρόεδρος Χριστίνα Αμερικάνου, ο Γενικός Γραμματέας Δήμος Μπουλούκος και τα μέλη Ασπασία Βελονάκη, Φάνης Σκύφτας, Αγγελική Βύζικα, Μάνος Σταραμόπουλος και Κώστας Τουτσίδης.

Για την ΕΑΚ ήταν ο Πρόεδρος Ηρόδοτος Μιλτιάδους, ο Γενικός Γραμματέας Μικαέλο Παπαδάκης, ο βοηθός Ταμίας Γρηγόρης Γεωργίου και ο σύμβουλος Γιώργος Τσαβέλλας.

About Evdokia Lamprou

Check Also

Δεν θα ξανακούσουμε το …ΠΑΜΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ Έφυγε ο πιο αγνός φίλαθλος

Το «πάμε Εθνικάρα …» δεν θα το ξανακούσουμε στα γήπεδά μας. Ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο …