Στις 15 Μαϊου στη Μίκρα το 9ο Τουρνουά "Σταύρος Ρεπανάς"

Στις 15 Μαϊου στη Μίκρα το 9ο Τουρνουά “Σταύρος Ρεπανάς”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Την Κυριακή 15 Μαΐου (με ώρα έναρξης 10 π.μ.) διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας στη Μίκρα, το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά προπαίδων «Σταύρος Ρεπανάς», που συνδιοργανώνουν για 9η συνεχή φορά ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ) και η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τους 2 τελικούς των προπαιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ, ενώ ενδιάμεσα θα διεξαχθεί ημερίδα με θέμα «Οι υποδομές στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου».

Στη διάρκειά της, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ αποφάσισε να τιμήσει για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό, τον παλαίμαχο δημοσιογράφο Γιάννη Λογοθέτη, τον ιατρό Επαμεινώνδα Μολυβά, τον φωτορεπόρτερ Μιχάλη Παππού και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Ηλία και Μίλτο Σαπάνη.

Τέλος, στο χώρο της εκδήλωσης, θα συγκεντρωθούν αγαθά για την ενίσχυση των προσφύγων.

Ο ΠΣΑΤ καλεί τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της, καθώς επίσης και εκπροσώπους των ΜΜΕ, να τιμήσουν με την παρουσία τους το τουρνουά και να μεριμνήσουν για την προβολή του.

Περισσότερα άρθρα

12/08/2022
Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για…