Home / Slider / Στις 8 και 9 Ιουνίου το 3ο πρωτάθλημα πιγκ πογκ για εργαζόμενους στα ΜΜΕ

Στις 8 και 9 Ιουνίου το 3ο πρωτάθλημα πιγκ πογκ για εργαζόμενους στα ΜΜΕ

Οι εκπρόσωποι του Τύπου-φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης μπορούν ν’ αρχίσουν την…προετοιμασία τους. Έχουν μπροστά τους περίπου ένα μήνα για να εμφανιστούν στην…κατάλληλη από κάθε πλευρά κατάσταση μέχρι την επόμενη συνάντησή τους στα αγωνιστικά τραπέζια. Το 3ο ατομικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προγραμματίστηκε για το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου στην ομοσπονδιακή αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Είναι…πιστό στο ετήσιο ραντεβού, δεν… επηρεάζεται φυσικά από την κακή οικονομική συγκυρία και διατηρεί ψηλά τη διάθεση για άθληση. Οι συνδιοργανωτές Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών προσκαλούν και φέτος όλους τους ανθρώπους του Τύπου, διότι μπορεί οι εποχές να είναι αφάνταστα δύσκολες τόσο για τις αθλητικές ομοσπονδίες όσο και για τον χώρο των Μ.Μ.Ε., όμως σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή σε τέτοιες εκδηλώσεις βοηθά σωματικά και ψυχολογικά!

Αυτό άλλωστε, είναι το βασικό κίνητρο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., που είχε την ιδέα του event και το ενέταξε το 2011 στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης, αλλά και του Π.Σ.Α.Τ., που πρόθυμα στήριξε τη διοργάνωση από την πρώτη στιγμή: Να φέρουν όλους τους εργαζόμενους των μέσων ενημέρωσης πιο κοντά σ’ ένα δημοφιλές σπορ και να τους δώσουν την ευκαιρία για ιδανική ψυχαγωγία. Η προσπάθεια έχει απήχηση (πριν από δύο χρόνια οι συμμετοχές του τουρνουά ήταν 58, πέρσι ανέβηκαν στις 68) και όλοι οι συντελεστές πιστεύουν και εύχονται να είναι ακόμα πιο μεγάλη η φετινή ανταπόκριση.

Δικαίωμα συμμετοχής στο ετήσιο ατομικό τουρνουά έχουν όσοι εργάζονται (ή συνεργάζονται) με οποιονδήποτε τρόπο στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, φυσικά και οι άνεργοι, που διατηρούν την ιδιότητά τους στον χώρο. Το πρωτάθλημα αφορά μόνο στο αγώνισμα του απλού. Στην πρώτη φάση θα περιλαμβάνει γκρουπ, στη δεύτερη ταμπλό νοκ άουτ και σκοπό έχει να δώσει στους εκπροσώπους του Τύπου την ευκαιρία να ευχαριστηθούν τη συμμετοχή τους με όσο γίνεται περισσότερα παιχνίδια. Οι κατηγορίες είναι τρεις: Τις βασικές των ανεξάρτητων ανδρών και των ανεξάρτητων γυναικών και την ειδική κατηγορία των νυν και πρώην αθλητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Απλά, στην τελευταία δημιουργείται επιπλέον κίνητρο για τους πρώην αθλητές/τριες κι όσους ασχολούνται σταθερά μεν με το άθλημα, αλλά σε διοργανώσεις βετεράνων/ανεξαρτήτων. Εφόσον καλυφθεί η απαραίτητη προϋπόθεση να είναι τουλάχιστον πέντε οι αγωνιστικές παρουσίες σε αυτό το πλαίσιο, τότε η ομοσπονδία θα δημιουργήσει σχετική υποκατηγορία, όπου θα γίνουν έξτρα ματς μετά από εκείνα της ειδικής κατηγορίας για να βγει νικητής. Οι κληρώσεις θα διενεργηθούν το πρωί του Σαββάτου επί των παρόντων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν ν’ αρχίσουν άμεσα στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (φαξ 210-5223455, e-mail: [email protected]) ή του Π.Σ.Α.Τ. (φαξ 210-3635777, e-mail: [email protected]) και η προθεσμία λήγει στις 6 Ιουνίου.

About

Check Also

Το επετειακό λογότυπο του ΠΣΑΤ για τα 70 χρόνια

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) ιδρύθηκε το 1952 και έχει στη δύναμή του περισσότερα …