Συγχαρητήρια ΠΣΑΤ στη χρυσή Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη

Συγχαρητήρια ΠΣΑΤ στη χρυσή Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) απευθύνει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ στο στίβο.

Η ύψιστη αυτή επιτυχία έρχεται ως επιβεβαίωση μιας εξαιρετικής χρονιάς για την Κατερίνα Στεφανίδη και ως αποτέλεσμα πολύχρονης και επίπονης προσπάθειας και δικαιώνει με τον καλύτερο  τρόπο τους κόπους της Ελληνίδας πρωταθλήτριας. Πρόκειται για το πρώτο χρυσό μετάλλιο της χώρας μας στο άλμα επί κοντώ στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων και για μια επιτυχία που μας κάνει και πάλι όλους υπερήφανους.

Με το χρυσό μετάλλιο της Κατερίνας Στεφανίδη κλείνουν κατά τον καλύτερο τρόπο και με πολύ μεγάλη επιτυχία οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο για την Ελλάδα με απολογισμό -έως τώρα- έξι μετάλλια (τρία χρυσά, ένα αργυρό, δύο χάλκινα).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου συγχαίρει όχι μόνο τους αθλητές και τις αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια και μας έκαναν υπερήφανους, αλλά  και όσους μετείχαν και αγωνίστηκαν στους  Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς επίσης και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής.

Περισσότερα άρθρα