Κυριακή , 5 Δεκεμβρίου 2021
Home / Slider / Συγχαρητήρια του ΠΣΑΤ στην Έφη Ζίκουλη για τη διεθνή πρωτιά της

Συγχαρητήρια του ΠΣΑΤ στην Έφη Ζίκουλη για τη διεθνή πρωτιά της

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ συγχαίρει την Έφη Ζίκουλη, μέλος του Συνδέσμου, για τη συμμετοχή της στην διοίκησης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τάε Κβον Ντο.

Η Έφη Ζίκουλη έγινε η πρώτη Ελληνίδα που μετέχει σε ευρωπαϊκή ή διεθνή αθλητική Ομοσπονδία, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) δίνει αγώνα για την αύξηση της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις λήψης αποφάσεων στον αθλητισμό.

Η αθλητική δημοσιογράφος Έφη Ζίκουλη διορίστηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τάε Κβον Nτο (ETU), με πρόταση του προέδρου της, Σάκη Πραγαλού, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Διεθνούς Ομοσπονδίας στην Κωνσταντινούπολη, που έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες.

Υπήρξε αθλήτρια του Τάε Κβον Ντο και έχει εργαστεί για το άθλημα στην Ελληνική, την Ευρωπαϊκή και τη Διεθνή Ομοσπονδία.

Σε δηλώσεις της, η Έφη Ζίκουλη τόνισε: «Χαίρομαι πολύ για την αναγνώριση όλης της δουλειάς που έχω κάνει, από το 1996 που εμπλέκομαι στις Ομοσπονδίες, από την ελληνική μέχρι την παγκόσμια, για να προταθώ για έναν τόσο πολύ σοβαρό ρόλο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Σάκη Πραγαλό και όλη την οικογένεια του ευρωπαϊκού Τάε Κβον Ντο που μου δίνουν τη δυνατότητα να εργαστώ για την ανάπτυξη και την ανάδειξη της σπουδαιότητας του αθλήματός μας σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο».

Ο ΠΣΑΤ στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται διεθνώς για τη συμμετοχή των γυναικών στις εθνικές και διεθνείς Ομοσπονδίες.

About Evdokia Lamprou

Check Also

Τετάρτη μεσημέρι 1η Δεκεμβρίου τα Δημοσιογραφικά Βραβεία του ΠΣΑΤ για το 2021

Η στιγμής της αναγνώρισης και της επιβράβευσης των αθλητικών δημοσιογράφων που ξεχώρισαν με τη δουλειά …