Συνάντηση Δ.Σ. ΠΣΑΤ με διευθυντές αθλητικών εφημερίδων

Συνάντηση Δ.Σ. ΠΣΑΤ με διευθυντές αθλητικών εφημερίδων

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, με διευθυντές αθλητικών εφημερίδων, παρουσία εκπροσώπου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών, που έχει αναλάβει το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, με αφορμή τα εντεινόμενα φαινόμενα παραβίασης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αρκετά από τα οποία δημιουργούν μάλιστα και το κατάλληλο υπόβαθρο για την προαγωγή βίας στον Αθλητισμό.

Στη συνάντηση παρέστησαν οι : Στέφανος Κούμπης (Live Sport), Περικλής Γκιόλιας, Γεράσιμος Μανωλίδης, Γιάννης Χωριανόπουλος, (Sportday), Νίκος Κώτσης, Γιώργος Στασινόπουλος (ΓΑΥΡΟΣ), Γιώργος Μητροφάνης (ΠΡΑΣΙΝΗ), Πάνος Λούπος (Ώρα των Σπορ).

Από πλευράς ΕΣΗΕΑ παρέστη ο Α΄ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσαλαπάτης, από πλευράς ΠΣΑΤ ήταν ο Πρόεδρος Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Θοδωρής Νταβέλος, η Β΄ Ατιπρόεδρος Χριστίνα Αμερικάνου, ο Γενικός Γραμματέας Φώντας Χήτας και το μέλος του Δ.Σ. Φάνης Σκύφτας.

Τη Δευτέρα 7 Μαρτίου ακολουθούν άλλες δύο συναντήσεις, στις 11:00 με τους διευθυντές των αθλητικών ιστοσελίδων και στις 14:00 με τους διευθυντές των αθλητικών τμημάτων των ραδιοτηλεοπτικών Μέσων.

Περισσότερα άρθρα