Κυριακή , Ιούλιος 22 2018
Breaking News
Home / Slider / Συνάντηση Δ.Σ. ΠΣΑΤ με την Υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά

Συνάντηση Δ.Σ. ΠΣΑΤ με την Υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά

Tην Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά επισκέφτηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, στο πλαίσιο των συναντήσεων και των επαφών που έχει με θεσμικούς φορείς και παράγοντες του αθλητισμού, του πολιτισμού και του τουρισμού.

Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν η συνεργασία του ΠΣΑΤ με το Υπουργείο Τουρισμού σε θέματα αθλητικού τουρισμού και στη διοργάνωση εκδηλώσεων με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η κυρία Κουντουρά απευθυνόμενη στον Πρόεδρο του ΠΣΑΤ Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, ζήτησε να υπάρχει συνεργασία με τους αθλητικούς συντάκτες σε θέματα διοργάνωσης εκδηλώσεων με αθλητικό περιεχόμενο, που θα προβάλλουν τη χώρα στο εξωτερικό.

Εκτός του Προέδρου του ΠΣΑΤ, στη συνάντηση παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Δήμος Μπουλούκος, η Β’ Αντιπρόεδρος Χριστίνα Αμερικάνου και τα μέλη Αγγελική Βύζικα και Ασπασία Βελονάκη.

About Ioanna Alisandratou

Check Also

Με επιτυχία έγινε το 7ο Επιστημονικό Συνέδριο για τους Λειψούς

Μια ομάδα Επιστημόνων Καθηγητών/τρι.ων από τα Πανεπιστήμια, Πάντειο, Αριστοτέλειο, Πελοποννήσου, νέων ερευνητών/τριών και υποψήφιων διδακτόρων, …