Δευτέρα , 20 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Slider / Συνάντηση ΠΣΑΤ με τη Super League και τους υπεύθυνους γραφείων Τύπου των ΠΑΕ στη Βόρειο Ελλάδα

Συνάντηση ΠΣΑΤ με τη Super League και τους υπεύθυνους γραφείων Τύπου των ΠΑΕ στη Βόρειο Ελλάδα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του ΠΣΑΤ στη Θεσσαλονίκη συνάντηση με τους υπευθύνους γραφείων Τύπου των ΠΑΕ-Μελών της Super League, σε συνέχεια αντίστοιχης που είχε γίνει πρόσφατα στην Αθήνα.

Τη διοργανώτρια αρχή εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης, ενώ από τον ΠΣΑΤ παρευρέθηκαν οι κ.κ. Σωτήρης Τριανταφύλλου, πρόεδρος ΠΣΑΤ, Γιώργος Τραπεζανίδης, έφορος Α’ ΠΣΑΤ, Γιώργος Μίνος, σύμβουλος Δ.Σ. ΠΣΑΤ, Δημήτρης Κανελλάκης, κοσμήτορας ΠΣΑΤ, ενώ στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Α’ αντιπρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Δημήτρης Δραγώγιας και ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της ΕΣΗΕΜΘ Αντώνης Ρεπανάς.

Στόχος των ενημερωτικών συναντήσεων είναι να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των υπηρεσιών τύπου στα γήπεδα των ΠΑΕ, αλλά και να προταθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για τη βελτίωσή τους.

Κύριο μέλημα όλων των πλευρών είναι η βελτίωση του επιπέδου των υπηρεσιών Τύπου στα γήπεδα, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν σε πολλά από αυτά. Στο πλαίσιο αυτό, η θεσμική συνεργασία του ΠΣΑΤ με τη Super League θα συνεχιστεί, πάντα με γνώμονα τη συνεννόηση και την εξεύρεση των καλύτερων λύσεων.

Αντίστοιχη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα και με τις ομάδες της Κρήτης.

About

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …