ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ-ΠΣΑΤ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ-ΠΣΑΤ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χάντμπολ,  Παντελή Χατζιωάννου, τον ειδικό γραμματέα της Ομοσπονδίας Δημήτρη Σταυρακάκη, τον διευθυντή της Γιάννη Καρανάσο, και τους δημοσιογράφους –μέλη του ΠΣΑΤ- του γραφείου Τύπου Νίκο Σωτηρίου και Κων/νο Χατζηδημητρίου, είχε το προεδρείο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών, αποτελούμενο από τον πρόεδρο Σωτήρη Τριανταφύλλου, τον Α’ αντιπρόεδρο Αντώνη Αντωνόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Θεόδωρο Νταβέλο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και μελλοντικές από κοινού δράσεις προς όφελος των αθλητικών συντακτών και του αθλήματος.

Αποφασίστηκε στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των δημοσιογράφων από τον ΠΣΑΤ, η διοργάνωση σεμιναρίου σε συνεργασία με την ΟΧΕ, ενώ το επόμενο διάστημα οι κανονισμοί διαιτησίας του αθλήματος θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου σε ειδική ενότητα που θα αφορά όλα τα σπορ.

Ακόμα σε συνεργασία με τον ΠΣΑΤ θα γίνει η χαρτογράφηση των αθλητικών συντακτών που δραστηριοποιούνται στις περιοχές όπου το χάντμπολ γνωρίζει άνθιση, προκειμένου να έρθουν πιο κοντά στο άθλημα.

Επίσης υπήρξε συζήτηση αναφορικά με τις δημοσιογραφικές αποστολές στο εξωτερικό.

Περισσότερα άρθρα