Τρίτη , 21 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Ανακοινώσεις / ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΣΑΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΠΑΕ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΣΑΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΠΑΕ

Συνάντηση με τους υπεύθυνους Τύπου των ΠΑΕ της Αθήνας, που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα της Super League, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία του ΠΣΑΤ, ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος.

Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Παύλος Γερακάρης και ο αρμόδιος Β΄Αντιπρόεδρος Αντώνης Αντωνόπουλος συζήτησαν και κατέγραψαν τις επισημάνσεις των υπευθύνων Τύπου των ΠΑΕ, σχετικά με τη λειτουργία και τα προβλήματα των υπηρεσιών Τύπου στα γήπεδα. Από την πλευρά του ΠΣΑΤ ζητήθηκε η εφαρμογή των διατάξεων που προβλέπει ο Νόμος 2725/99 και το άρθρο 56 του ΚΑΠ, ενώ αποφασίστηκε και σειρά ενεργειών προς την κατεύθυνση της ενημέρωσης όλων των αθλητικών συντακτών σχετικά με τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά τους.

Αποφασίστηκε επίσης να σταλεί ενημερωτική επιστολή προς όλα τα μέλη του ΠΣΑΤ, αλλά και όλες τις ΠΑΕ της Super League, στην οποία θα επισημαίνεται:

  1. Δεν επιτρέπεται η είσοδος παιδιών στα δημοσιογραφικά θεωρεία.
  2. Ποιες δημοσιογραφικές ταυτότητες έχουν δικαίωμα πρόσβασης στους χώρους του Τύπου.
  3. Απόλυτη προτεραιότητα στους χώρους υπηρεσιών Τύπου έχουν οι εργαζόμενοι αθλητικοί συντάκτες.

Τέλος, ο ΠΣΑΤ στο πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει ανάλογη σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη με τους υπεύθυνους Τύπου των ΠΑΕ της Super League στη Βόρεια Ελλάδα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΤ

About admin

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …

Αφήστε μια απάντηση