Συνεδρίαση ΔΣ. ΠΣΑΤ

Συνεδρίαση ΔΣ. ΠΣΑΤ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Η πρώτη συνεδρίαση, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΤ, πραγματοποιήθηκε σήμερα , με παρόντες όλα τα μέλη του ΔΣ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον Σύνδεσμο και κυρίως αυτά που άπτονται της Γιορτής των Κορυφαίων, της εκδήλωσης των Δημοσιογραφικών Βραβείων, του Ελληνοκυπριακού Συνεδρίου και της διημερίδας για τη βία που πρόκειται να λάβει χώρα στην Κομοτηνή.

Η «Γιορτή των Κορυφαίων,  πρόκειται να γίνει στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ 13 Δεκεμβρίου  και συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα και τηλεοπτικής κάλυψης.

Πολύ συζήτηση έγινε για την εκδήλωση απονομής των Δημοσιογραφικών Βραβείων, την οποία το ΔΣ θέλει να αναβαθμίσει και προς αυτή την κατεύθυνση απευθύνει έκκληση σε όλους τους συναδέλφους να μετάσχουν με προτάσεις, θέσεις και απόψεις, καθώς επίσης και να κινητοποιήσουν όλα τα μέλη του ΠΣΑΤ για να προτείνουν θέματα συναδέλφων τους προς βράβευση.  Η εκδήλωση των Δημοσιογραφικών Βραβείων θα γίνει μέσα στο Νοέμβριο.

Το ελληνοκυπριακό συνέδριο θα διεξαχθεί εφέτος, 8 και 9 Νοεμβρίου  στη Λευκωσία, ενώ συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες για τη διημερίδα που πρόκειται να διοργανώσει στην Κομοτηνή, ο ΠΣΑΤ, σε συνεργασία με τη Νομαρχία, επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς της πόλης. Τα θέματα που θα αναπτυχθούν στη διημερίδα είναι «Αθλητισμός και ΜΜΕ» και «Η βία και οι σύγχρονοι τρόποι αντιμετώπισής της».

Το ΔΣ του ΠΣΑΤ ασχολήθηκε και με το μεγάλο ζήτημα των χορηγιών καθώς σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, πρέπει να βρεθούν τρόποι χρηματοδότησης έτσι ώστε να συνεχιστεί ομαλά η λειτουργία του Συνδέσμου.

Τέλος, πριν την έναρξη της συνεδρίασης του ΔΣ, με πρόταση του προέδρου, Παύλου Γερακάρη, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των συναδέλφων, μας Σωκράτη Γκιόλια, Γιώργου Δασκαλόπουλου, Γιάννη Ιωαννίδη και Παναγιώτη Καράτζαλη, που έφυγαν ξαφνικά από κοντά μας. Επρόκειτο για ένα «μαύρο καλοκαίρι», όπως είπε ο κ. Γερακάρης, αφού ο κλάδος των αθλητικών δημοσιογράφων δέχθηκε αλλεπάλληλα πλήγματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει…

Περισσότερα άρθρα