Συνεδρίαση Επιτροπής Αθλημάτων ΠΣΑΤ

Συνεδρίαση Επιτροπής Αθλημάτων ΠΣΑΤ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι η Επιτροπή Αθλημάτων του ΠΣΑΤ και ασχολήθηκε κυρίως με θέματα που άπτονται των προβλημάτων των συναδέλφων στους χώρους εργασίας, αλλά και άλλων σοβαρών ζητημάτων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις των αθλητικών συντακτών με τους φορείς της Πολιτείας, τις αθλητικές ομοσπονδίες και τις υπόλοιπες διοργανώτριες αρχές.

Μεταξύ άλλων τέθηκαν θέματα που αφορούν:

  • Την ασφάλεια και την καθαριότητα των χώρων εργασίας στη διάρκεια αθλητικών διοργανώσεων όλων των ομοσπονδιών.
  • Τη συνεχιζόμενη άρνηση συγκεκριμένων ομοσπονδιών να συμπεριλαμβάνουν στις αποστολές σημαντικών διοργανώσεων δημοσιογράφο-μέλος του ΠΣΑΤ και προτάθηκε να γίνουν εκ νέου επαφές για την επίλυση του ζητήματος.
  • Τη συγκρότηση των Γραφείων Τύπου των μεγάλων διοργανώσεων και από ανέργους συναδέλφους-μέλη του Συνδέσμου.
  • Την καταγγελία συναδέλφων ότι η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού εκδίδει δικές της ταυτότητες για την είσοδο δημοσιογράφων στους αγωνιστικούς χώρους, αγνοώντας τις αντίστοιχες του ΠΣΑΤ και των δημοσιογραφικών ενώσεων.

Προτάθηκε να αποσταλεί σχετική επιστολή στην ΟΜΑΕ για την επίλυση του σοβαρού αυτού ζητήματος.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν τα μέλη της – συνάδελφοι Θοδωρής Κοτσώνης, Νίκος Κωνσταντόπουλος, Λουκάς Λουκάς, Λευτέρης Πλακίδας, Κάρολος Σαργολόγος, Βασίλης Σαρημπαλίδης, Σ Μάνος ταραμόπουλος, Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου και από πλευράς του Διοικητικού Συμβουλίου του οι Φάνης Σκύφτας (επικεφαλής της Επιτροπής Αθλημάτων) και Γιάννης Κορακής (αναπληρωτής επικεφαλής της Επιτροπής Αθλημάτων ).

 

Περισσότερα άρθρα