Τετάρτη , 22 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Ειδήσεις / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΠΣΑΤ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΠΣΑΤ

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, ασχολήθηκε επί μακρόν με το πρόγραμμα δράσης για την επόμενη τριετία.

Τα μέλη του Δ.Σ. κατέθεσαν πολλές προτάσεις, αλλά προκειμένου να υπάρξει η κατά το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή, αποφασίστηκε να ζητηθεί από όλα τα μέλη του Συνδέσμου να καταθέσουν γραπτώς, μέχρι τις 22 Ιουνίου, τις δικές τους ιδέες, έτσι ώστε να υπάρξει πλουραλισμός απόψεων, θέσεων και προτάσεων. Όλες οι προτάσεις θα κωδικοποιηθούν και θα ληφθούν υπόψη για το πρόγραμμα τριετίας του Δ.Σ.

Επίσης, το Δ.Σ. συζήτησε το θέμα της εκκαθάρισης του μητρώου και αποφάσισε να απευθύνει πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει στην υπό το μέλος του Δ.Σ., κ. Σωτήρη Παιδάκη, Επιτροπή. Όσοι ενδιαφέρονται για τη συγκεκριμένη Επιτροπή, θα πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στη γραμματεία του Συνδέσμου με φαξ (210-3635777) ή e-mail ([email protected]).

Άλλα θέματα που απασχόλησαν το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ ήταν το θέμα των ανέργων μελών μας, οι εξελίξεις στην εφημερίδα «Derby» αλλά και τα οικονομικά του Συνδέσμου. Για το θέμα των ανέργων της Θεσσαλονίκης αποφασίστηκε να σταλεί ο σχετικός κατάλογος των ανέργων μελών του ΠΣΑΤ στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, προκειμένου να απασχοληθούν στις επερχόμενες διεθνείς διοργανώσεις στίβου, που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη.

Για τους άνεργους συναδέλφους της Αθήνας θα γίνει το ίδιο και θα επιδιωχθεί να απασχοληθούν σε Γραφεία Τύπου Ομοσπονδιών και Οργανισμών του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα.

Εξάλλου, το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ επισκέφθηκαν και εξέθεσαν το πρόβλημά τους αντιπροσωπεία συναδέλφων της «Αθλητικής Ηχούς» και «Sportime», οι οποίοι ενημέρωσαν για τις μέχρι στιγμής κινήσεις τους και ζήτησαν τη βοήθεια του Δ.Σ. του Συνδέσμου, η οποία βεβαίως είναι αυτονόητη και θα παρασχεθεί με κάθε δυνατό τρόπο.

Τέλος, το Δ.Σ. αποφάσισε να συγκροτήσει Ειδικές Επιτροπές Αθλημάτων στα πρότυπα της AIPS, αλλά και στην καθιέρωση ενός άτυπου «μικτού» Συμβουλίου, στο οποίο θα μετέχουν εκπρόσωποι από τα αθλητικά τμήματα όλων των ΜΜΕ, ώστε να υπάρχει αμφίδρομη ενημέρωση και ενεργός συμμετοχή όλων των συναδέλφων στα δρώμενα του ΠΣΑΤ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΤ

About admin

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …