Σάββατο , 25 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Slider / Την Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου το αφιέρωμα του ΠΣΑΤ για την Εφημερίδα “SPORTIME”

Την Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου το αφιέρωμα του ΠΣΑΤ για την Εφημερίδα “SPORTIME”

Ο ΠΣΑΤ συνεχίζει τα αφιερώματα στις εφημερίδες και στα αθλητικά ΜΜΕ που …έγραψαν ιστορία και ανέδειξαν τις νέες γενιές της αθλητικής δημοσιογραφίας. Tην σκυτάλη σε αυτή την πρωτοποριακή σειρά παίρνει η εφημερίδα “SPORTIME” που θα παρουσιαστεί διαδικτυακά, με τηλεδιάσκεψη, την  Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου από τις 12.00 έως τις 14.50, με οικοδεσπότη τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Το “SPORTIME”,όπως αναγνωρίζουν όλοι, έφερε κάτι καινούριο στην αθλητική ενημέρωση. Πραγματικά άνοιξε νέους δρόμους.

Πρωτοκυκλοφόρησε σε σχήμα tabloid δηλαδή μικρότερο από το συνηθισμένο έως τότε σχήμα των αθλητικών εφημερίδων, στις 21 Φεβρουαρίου 1994, με δημιουργό και διευθυντή το Χάρη Ξύδη.

Την παρουσίαση της εφημερίδας μπορείτε να την παρακολουθήσετε απευθείας από το αθλητικό κανάλι του ΠΣΑΤ στο YouTube και από τη σελίδα του ΠΣΑΤ στο Facebook.

Όποιος συνάδελφος, μέλος του ΠΣΑΤ, έχει εργαστεί στην εφημερίδα και επιθυμεί να συμμετάσχει στην παρουσίαση, θα πρέπει να το δηλώσει εγκαίρως με email στη διεύθυνση [email protected]

Η τηλεφωνική επικοινωνία με τα γραφεία του ΠΣΑΤ είναι αυτές τις ημέρες κάπως δύσκολη, γιατί ο Σύνδεσμος μετέχει στο πρόγραμμα αναστολής εργασίας.

About Evdokia Lamprou

Check Also

Δεν θα ξανακούσουμε το …ΠΑΜΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ Έφυγε ο πιο αγνός φίλαθλος

Το «πάμε Εθνικάρα …» δεν θα το ξανακούσουμε στα γήπεδά μας. Ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο …