Την Μεγάλη Τρίτη  27 Απριλίου το αφιέρωμα του ΠΣΑΤ για την Εφημερίδα "SPORTIME"

Την Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου το αφιέρωμα του ΠΣΑΤ για την Εφημερίδα “SPORTIME”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Ο ΠΣΑΤ συνεχίζει τα αφιερώματα στις εφημερίδες και στα αθλητικά ΜΜΕ που …έγραψαν ιστορία και ανέδειξαν τις νέες γενιές της αθλητικής δημοσιογραφίας. Tην σκυτάλη σε αυτή την πρωτοποριακή σειρά παίρνει η εφημερίδα “SPORTIME” που θα παρουσιαστεί διαδικτυακά, με τηλεδιάσκεψη, την  Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου από τις 12.00 έως τις 14.50, με οικοδεσπότη τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Το “SPORTIME”,όπως αναγνωρίζουν όλοι, έφερε κάτι καινούριο στην αθλητική ενημέρωση. Πραγματικά άνοιξε νέους δρόμους.

Πρωτοκυκλοφόρησε σε σχήμα tabloid δηλαδή μικρότερο από το συνηθισμένο έως τότε σχήμα των αθλητικών εφημερίδων, στις 21 Φεβρουαρίου 1994, με δημιουργό και διευθυντή το Χάρη Ξύδη.

Την παρουσίαση της εφημερίδας μπορείτε να την παρακολουθήσετε απευθείας από το αθλητικό κανάλι του ΠΣΑΤ στο YouTube και από τη σελίδα του ΠΣΑΤ στο Facebook.

Όποιος συνάδελφος, μέλος του ΠΣΑΤ, έχει εργαστεί στην εφημερίδα και επιθυμεί να συμμετάσχει στην παρουσίαση, θα πρέπει να το δηλώσει εγκαίρως με email στη διεύθυνση psatds@gmail.com.

Η τηλεφωνική επικοινωνία με τα γραφεία του ΠΣΑΤ είναι αυτές τις ημέρες κάπως δύσκολη, γιατί ο Σύνδεσμος μετέχει στο πρόγραμμα αναστολής εργασίας.

Περισσότερα άρθρα

12/08/2022
Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για…