Τετάρτη , 29 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Ανακοινώσεις / ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΤΟ 3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «ΣΤΑΥΡΟΥ ΡΕΠΑΝΑ»

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΤΟ 3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «ΣΤΑΥΡΟΥ ΡΕΠΑΝΑ»

Την Πέμπτη 15 Απριλίου 2010 και ώρα 16.00 θα διεξαχθεί το 3ο τουρνουά «Σταύρου Ρεπανά» στο Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας στη Μίκρα με συμμετοχή των αντιπροσωπευτικών ομάδων από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, του Άρη, του Ηρακλή, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της μικτής Ε.Π.Σ.Μακεδονίας.

Με συνδιοργανωτές τον ΠΣΑΤ, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, την ΕΣΗΕΜΘ, τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και τον Δήμο Καλαμαριάς, το ποδοσφαιρικό τουρνουά συνάντησε πέρυσι το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον των ομάδων, των ποδοσφαιριστών και των οικογενειών τους, καθώς επίσης και του δημοσιογραφικού κόσμου της Θεσσαλονίκης. Άλλωστε τιμάται ένας από τους πιο σημαντικούς λειτουργούς της αθλητικής ενημέρωσης και συνδικαλιστής, που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην αθλητική δημοσιογραφία.

Στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας θα τιμηθούν οι οικογένειες των Γιώργου Πλατσούκα, Γιώργου Τουρώνη και Σταύρου Μπαλτίδη, έχουν προσκληθεί και θα παραστούν μέλη της Κυβέρνησης, πρόεδροι και εκπρόσωποι ΠΑΕ και αθλητικών φορέων της Θεσσαλονίκης, ενώ θα απονεμηθούν διακρίσεις και αναμνηστικά έπαθλα στις νικήτριες ομάδες και σε όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση. Επίσης,

Στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου θα υπάρξει έκθεση φωτογραφίας και θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με ώρα έναρξης 18.30 μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΕΤ 3 και των βετεράνων ποδοσφαιριστών της Ε.Π.Σ.Μ.

About admin

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …