Την Τρίτη 23 Μαρτίου, ο ΠΣΑΤ παρουσιάζει διαδικτυακά την εφημερίδα "Φίλαθλος"

Την Τρίτη 23 Μαρτίου, ο ΠΣΑΤ παρουσιάζει διαδικτυακά την εφημερίδα “Φίλαθλος”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

 

Την Τρίτη 23 Μαρτίου, ο ΠΣΑΤ παρουσιάζει διαδικτυακά την εφημερίδα "Φίλαθλος"

Η μεγάλη πρωτοβουλία του ΠΣΑΤ για την ανάδειξη των εφημερίδων που …έγραψαν ιστορία στα αθλητικά πράγματα της χώρας μας και στο ρόλο των αθλητικών συντακτών, συνεχίζεται την Τρίτη 23 Μαρτίου. Αυτή τη φορά παρουσιάζουμε την εφημερίδα «Φίλαθλος»,  που με ιδρυτή και εκδότη τον Νίκο Καραγιαννίδη, ήρθε τον Νοέμβριο του 1982 να ανατρέψει τα πράγματα στον Αθλητικό Τύπο. 

Έχουν προηγηθεί το επιτυχημένο αφιέρωμα στην ιστορική «Αθλητική Ηχώ», που άνοιξε την διαδικτυακή κούρσα, μέσα σε κλίμα ιδιαίτερα συγκινησιακό και εκείνο στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη», με το υπέροχο πολυσέλιδο αθλητικό ένθετο, το οποίο με την καθοδήγηση του αείμνηστου Σταύρου Ρεπανά και άξιων συναδέλφων, προσέφερε στους αναγνώστες πλήρη ενημέρωση για όλα τα σπορ και όλες τις ομάδες.

Ο «Φίλαθλος», στα περίπου 30 χρόνια κυκλοφορίας του, καθιερώθηκε ως μια εφημερίδα ανατρεπτική και απρόβλεπτη, που έδωσε την ευκαιρία σε εκατοντάδες δημοσιογράφους, όχι μόνο να γνωρίσουν τα μυστικά της αθλητικής δημαοσιογραφίας, αλλά και να δημιουργήσουν μια σπουδαία καριέρα.

 

Η παρουσίαση θα γίνει την προσεχή Τρίτη 23 Μαρτίου 2021, μεταξύ των ωρών 12.00 και 15.00  και θα μεταδοθεί από το αθλητικό κανάλι του ΠΣΑΤ στο YouTube και από τη σελίδα του ΠΣΑΤ στο Face Book.

 

Θα συναντηθούμε, λοιπόν, όλοι εκεί διαδικτυακά, μαζί με τους  πρωταγωνιστές της εφημερίδας, με τους ανθρώπους που δούλεψαν για να την πάνε ψηλά και άλλους καλεσμένους. Μη  χάσετε ούτε αυτό το ραντεβού!

 

ΥΓ. Όποιος συνάδελφος, μέλος του ΠΣΑΤ, έχει εργαστεί στην εφημερίδα και επιθυμεί να συμμετάσχει στην παρουσίαση, θα πρέπει να το δηλώσει εγκαίρως, με email, στη διεύθυνση psatds@gmail.com. Η τηλεφωνική επικοινωνία με τα γραφεία του ΠΣΑΤ είναι αυτές τις ημέρες κάπως δύσκολη, γιατί ο Σύνδεσμος μετέχει στο πρόγραμμα αναστολής εργασίας.

Περισσότερα άρθρα