Το «ευχαριστώ» της οικογένειας Γούνα για τη βράβευση από τον ΠΣΑΤ

Το «ευχαριστώ» της οικογένειας Γούνα για τη βράβευση από τον ΠΣΑΤ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Η οικογένεια Γούνα προέβη στην παρακάτω ευχαριστήρια δήλωση για την ειδική βράβευσή της από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) με το ‘Έπαθλο Κοινωνικής Προσφοράς”, μέσω του Ανδρέα Γούνα.Ο πατέρας της μοναδικής αθλητικής οικογένειας με δύο γενιές εν ζωή μελών του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, δήλωσε:

«Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε ιδιαιτέρως κολακευμένοι, χαρούμενοι, υπερήφανοι και ευτυχισμένοι με την αναγνώριση αυτή από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες του αθλητισμού μας.

Ευχαριστούμε το ΔΣ του ΠΣΑΤ και είμαστε διπλά χαρούμενοι για την ευτυχή συγκυρία που μας έφερε ως βραβευόμενους στη συγκεκριμένη εκδήλωση στην οποία υπήρχαν πολλαπλές υποψηφιότητες, αλλά και κορυφαία βράβευση για το πλέον διακεκριμένο ομαδικό μας άθλημα, την υδατοσφαίριση. Μια συγκυρία που γίνεται ακόμα πιο αισθητή με το γεγονός ότι τρία μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου τυγχάνουν ρεπόρτερ των αθλημάτων της πισίνας. 

Είναι εξαιρετική τιμή για εμάς το “Επαθλο Κοινωνικής Προσφοράς” και είμαστε ευγνώμονες για την αναγνώριση της διαχρονικής προσπάθειάς μας.

Ο δρόμος ήταν γεμάτος προκλήσεις, αλλά η κάθε μια από αυτές μας έδωσε ώθηση για να γίνουμε αυτό που είμαστε σήμερα.

Το Έπαθλο αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τις αρχές και την έμπνευση που λάβαμε από τις οικογένειές μας, για τις οποίες τρέφουμε βαθύτατο σεβασμό και παίρνουμε δύναμη για να προκαλούμε τους εαυτούς μας ώστε να εξελισσόμαστε και να αποδίδουμε καλύτερα σε κάθε έκφανση της ζωής μας.

Εν κατακλείδι, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους στην διαδρομή μας αυτή, που ήταν δίπλα μας, μπροστά μας ή απέναντί μας, γιατί μας βοήθησαν να φτάσουμε εδώ και μας έκαναν καλύτερους ανθρώπους.

Σας Ευχαριστούμε!

οικ. Ανδρέα Γούνα».

Περισσότερα άρθρα

12/08/2022
Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για…