Προκριματικά Παγκοσμίου Γυναικών Βόλεϊ

Το Σαββατοκύριακο 9-10 Δεκεμβρίου επιμορφωτικά Σεμινάρια σε Βόλο και Λάρισα

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) σε συνεργασία με το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συμφώνησαν από κοινού να πραγματοποιήσουν τέσσερα αυτοτελή σεμινάρια 2.5 ωρών το καθένα, με θέμα «Εισαγωγή νέων τεχνολογιών στα ΜΜΕ».

Ειδικότερα, τα αυτοτελή σεμινάρια θα διεξαχθούν αρχικά το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, στις 6 το απόγευμα στο Βόλο στο ξενοδοχείο «Νεφέλη» και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 10.30 το πρωί στη Λάρισα, στο ξενοδοχείο «Διόνυσος».

Στο τέλος Ιανουαρίου του 2018, αναμένεται να πραγματοποιηθεί αντίστοιχο σεμινάριο σε Τρίκαλα – Καρδίτσα (ενδιάμεσα) και στη Λαμία, αν υπάρξει ενδιαφέρον.

Στα σεμινάρια θα διδάξουν ο πρόεδρος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθηγητής κ. Ανδρέας Βέγλης (http://blogs.auth.gr/veglis), όπως επίσης και από το Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό του τμήματος, ο κ. Παναγιώτης Τσαρχόπουλος (http://www.jour.auth.gr/?page_id=4245).

Θα ακολουθήσει εισήγηση από τον κ. Παναγιώτη Γκανά, υπεύθυνο ανάπτυξης των social media στην εταιρεία «Alter Ego», με θέμα τα «Τεχνικά στοιχεία για τη ανάπτυξη των ψηφιακών μέσων».

Θα μπορούν να τα παρακολουθήσουν και μη μέλη της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας αλλά και γενικότερα όσοι εργάζονται σε τοπικά ΜΜΕ.

Τα επιμορφωτικά σεμινάρια πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος Δια Βίου Εκπαίδευσης της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών (ΑΚΑΣ), του ΠΣΑΤ και αποτελούν ευγενική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Περισσότερα άρθρα

12/08/2022
Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για…