Το 8ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «ΣΤΑΥΡΟΣ ΡΕΠΑΝΑΣ»

Το 8ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «ΣΤΑΥΡΟΣ ΡΕΠΑΝΑΣ»

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Με τη συμμετοχή έξι (6) ομάδων, διεξάγεται την Πέμπτη 30 Απριλίου (με ώρα έναρξης 16:30) στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣΜ στη Μίκρα, το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά προπαίδων «ΣΤΑΥΡΟΣ ΡΕΠΑΝΑΣ», που συνδιοργανώνουν για 8η συνεχή χρονιά ο ΠΣΑΤ, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ) και η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ).

Στο τουρνουά, που πραγματοποιείται στη μνήμη του αξέχαστου συνάδελφου μας Σταύρου Ρεπανά, μετέχουν οι ομάδες: ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ, ΠΑΟΝΕ, ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ, ΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΙΑΣ, ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΜ.

Ο ΠΣΑΤ καλεί τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της, καθώς επίσης και εκπροσώπους των ΜΜΕ, να τιμήσουν με την παρουσία τους το τουρνουά και να μεριμνήσουν για την προβολή του.

Με την ευκαιρία του τουρνουά, ο ΠΣΑΤ θα τιμήσει για την προσφορά τους στον αθλητισμό γενικότερα, τον συνάδελφο Άγγελο Μοσχούλα, τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΜ και γιατρό Χασάν Μπαμπικέρ, την ΕΣΗΕΜΘ και τον υποστηρικτή της εκδήλωσης Γιώργο Λόλα

Λειτουργία Γραφείων Θεσσαλονίκης

Σας γνωρίζουμε, επίσης, ότι τα γραφεία του ΠΣΑΤ στη Θεσσαλονίκη (Καυτανζόγλειο Στάδιο, 2ος όροφος, τηλ: 2310215350), θα λειτουργούν κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 10:00 έως τις 13:00.

Περισσότερα άρθρα