Τρίτη , 21 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Ανακοινώσεις / Τραμπούκικη επίθεση κουκουλοφόρων στο δημοσιογράφο Νίκο Παπαδάκο

Τραμπούκικη επίθεση κουκουλοφόρων στο δημοσιογράφο Νίκο Παπαδάκο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την τραμπούκικη επίθεση που υπέστη ο συνάδελφος και μέλος του Συνδέσμου Νίκος Παπαδάκος σε δημόσιο χώρο και λίγα μόλις μέτρα από το χώρο της εργασίας του.

Δύο κουκουλοφόροι τον χτύπησαν αιφνιδιαστικά με βάναυσο τρόπο τραυματίζοντάς τον αρκετά σοβαρά, θέτοντας ωστόσο σε κίνδυνο και τη ζωή του. Στο κατάλογο τρομοκράτησης με βίαιες μεθόδους αθλητικών συντακτών προστέθηκε ακόμα ένα θύμα χωρίς οι αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές να έχουν πετύχει των εντοπισμό και την σύλληψη των θρασύδειλων δραστών που εκτελούν “συμβόλαια” κάποιων σκοτεινών κύκλων. Προφανής στόχος τους είναι ο στραγγαλισμός της φωνής των δημοσιογράφων που παραμένουν ανεξάρτητοι και ασυμβίβαστοι στην αποστολή τους. Και ο Νίκος Παπαδάκος είναι μεταξύ εκείνων που λένε και γράφουν προς πάσα κατεύθυνση την δημοσιογραφική τους άποψη. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο συνάδελφό μας.

Καλούμε για μια ακόμη φορά τα εντεταλμένα όργανα της Πολιτείας να επιδείξουν μεγαλύτερη ευαισθησία και υπευθυνότητα μετά και το νέο κρούσμα επίθεσης και τραυματισμού συναδέλφου μας και να παρέμβουν με όλα τα νόμιμα μέσα για την προστασία της σωματικής ακεραιότητας και της ελευθεροτυπίας των αθλητικών δημοσιογράφων. Πότε επιτέλους θα κινητοποιηθούν μήπως όταν θα θρηνήσουμε τον πρώτο νεκρό;

About admin

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …

Αφήστε μια απάντηση