Υπενθύμιση για την συμφωνία ΠΣΑΤ-ΕΛΠΑ

Υπενθύμιση για την συμφωνία ΠΣΑΤ-ΕΛΠΑ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ενόψει της έλευσης του Χειμώνα, το ΔΣ του ΠΣΑΤ υπενθυμίζει τη συμφωνία χορηγίας που έχει υπογράψει ο Σύνδεσμος με την ΕΛΠΑ για την παροχή οδικής βοήθειας στα μέλη μας που έχουν αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα.

Συγκεκριμένα, η ΕΛΠΑ προσφέρει έκπτωση 48% στη συνδρομή ενός αυτοκινήτου για το οποίο το μέλος του ΠΣΑΤ θα πληρώσει 75 ευρώ, αντί για 145 ευρώ τον χρόνο, ενώ για τη συνδρομή μοτοσικλέτας η έκπτωση είναι 35% και το μέλος του ΠΣΑΤ θα πληρώσει 65 ευρώ, αντί για 100 τον χρόνο.

Στη συνδρομή αυτοκινήτου περιλαμβάνεται το πρόγραμμα ταξιδιωτικής βοήθειας, δηλαδή κάλυψη δαπανών για ξενοδοχείο, ταξί, ενοικίαση αυτοκινήτου για την ολοκλήρωση του ταξιδιού, που διακόπηκε από βλάβη ή από ατύχημα του συνδρομητή μέχρι του ποσού των 80 ευρώ ημερησίως για την Ελλάδα και μέχρι δύο (2) ημέρες ή 100 ευρώ ημερησίως για Ευρώπη και έως πέντε (5) ημέρες. Προϋπόθεση για την ισχύ της κάλυψης αυτής είναι η βλάβη / ατύχημα του εκάστοτε καλυμμένου αυτοκινήτου να μην επισκευάζεται εντός της ίδιας ημέρας και να έχει συμβεί σε απόσταση άνω των 45 χλμ από την έδρα / μόνιμη κατοικία του συνδρομητή.

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει επίσης κάλυψη προσωπικού ατυχήματος 15.000 ευρώ για τον κάτοχο συνδρομητή και την οικογένειά του (σύζυγος και παιδιά κάτω των 18 ετών), όταν βρίσκονται μαζί του εντός του καλυπτόμενου αυτοκινήτου. Η κάλυψη αυτή συνοδεύεται με επίδομα προσωρινής ανικανότητας, ιατροφαρμακευτικά έξοδα, επείγουσα υγειονομική μεταφορά ή αερομεταφορά μετά από ατύχημα.

Η οδική βοήθεια παρέχεται όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο με τουλάχιστον 82 σταθμούς εξυπηρέτησης σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα και στα μεγαλύτερα νησιά. Επίσης η ΕΛΠΑ προσφέρει τις υπηρεσίες της σε κάθε είδους επιβατικά αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες ανεξαρτήτως κυβισμού, καθώς και φορτηγά αυτοκίνητα έως 2,5 τόνους μεικτού φορτίου με μονούς τροχούς στον πίσω άξονα.

Η οδική βοήθεια της ΕΛΠΑ προσφέρεται σε οποιονδήποτε οδηγεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με την επίδειξη του συμβολαίου και μπορεί να έχει τη μορφή επιτόπου εξυπηρέτησης, μεταφοράς σε πλησιέστερο συνεργείο ή σε περιπτώσεις ακινητοποίησης του οχήματος από σοβαρή βλάβη ή ατύχημα, μεταφορά από οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας στην περιοχή της κατοικίας του συνδρομητή.

Η ΕΛΠΑ εκτός από οδική βοήθεια προσφέρει και άλλες υπηρεσίες στους συνδρομητές, όπως δωρεάν τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου, δωρεάν εξυπηρέτηση στη διεκπεραίωση αυτοκινητιστικών υποθέσεων του συνδρομητή στις υπηρεσίες του Υπουργείου Μεταφορών, νομικές συμβουλές για την αντιμετώπιση αυτοκινητιστικών υποθέσεων και τουριστικές πληροφορίες με ειδικές εκπτώσεις επί των τιμών των διαφόρων ταξιδιωτικών και τουριστικών οδηγών και χαρτών που πωλούνται στα γραφεία της ΕΛΠΑ.

Αίτησης για εγγραφή συνδρομητή στην ΕΛΠΑ μπορούν να ζητούν τηλεφωνικώς οι συνάδελφοι από τον ΠΣΑΤ και θα τους αποστέλλεται φαξ με ή με e-mail, η ειδική φόρμα που πρέπει να συμπληρώνουν και την οποία στη συνέχει θα στέλνουν στην ΕΛΠΑ.

Η πληρωμή θα γίνεται με μετρητά σε γραφείο της ΕΛΠΑ, ή χρέωση πιστωτικής κάρτας ή με κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας της ΕΛΠΑ. Οι λογαριασμοί τραπέζης εμφανίζονται στην αίτηση εγγραφής.

Περισσότερα άρθρα