Κυριακή , 5 Δεκεμβρίου 2021
Home / Breaking News / Υποτροφίες στα Μέλη του ΠΣΑΤ από το CMP Sports School

Υποτροφίες στα Μέλη του ΠΣΑΤ από το CMP Sports School

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το αθλητικό ΙΕΚ CMP Sports School, το οποίο είναι χορηγός στο 8ο Διεθνές Σχολείο του Συνδέσμου, στην Αρχαία Ολυμπία (27-29 Οκτωβρίου 2021).

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας μας, το CMP Sports School προσφέρει στα μέλη του ΠΣΑΤ τρεις υποτροφίες διετούς φοίτησης με ποσοστό 100% επί του συνόλου των διδάκτρων και τρεις υποτροφίες διετούς φοίτησης με ποσοστό 50% επί του συνόλου των διδάκτρων, οι οποίες αφορούν τα ακαδημαϊκά έτη 2021-22 και 2022-23.

Το μαθησιακό αντικείμενο των παραπάνω υποτροφιών αφορά στην προπονητική σε ποδόσφαιρο ή μπάσκετ ή personal training και με την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών, ο/η σπουδαστής/τρια λαμβάνει πιστοποιημένο τίτλο σπουδών. Τα μέλη του ΠΣΑΤ, που θα κερδίσουν τις υποτροφίες, μπορούν να επιλέξουν τον κλάδο προπονητικής, στον οποίο θέλουν να φοιτήσουν.

Στην περίπτωση που ο αριθμός των μελών του ΠΣΑΤ που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τις υποτροφίες είναι μεγαλύτερος από τις προσφερόμενες, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση, μέσω της οποίας οι ενδιαφερόμενοι θα κερδίσουν τις υποτροφίες.

Τα μέλη του ΠΣΑΤ καλούνται να δηλώσουν ενδιαφέρον για τις υποτροφίες του αθλητικού ΙΕΚ CMP Sports School μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2021 στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος του CMP στο παρακάτω link https://cmpsports.gr/forma-ekdilosis-endiaferontos-psat/ και στο αντίστοιχο banner στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου.

Το CMP SPORTS SCHOOL, το μοναδικό αποκλειστικά Αθλητικό ΙΕΚ, έχει την έδρα του στην Ηλιούπολη (Ηρώων Πολυτεχνείου 40) και ανήκει στον Όμιλο ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Α.Ε., ο οποίος δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων για περισσότερο από 20 χρόνια καθώς και σε άλλους τομείς. Επικεφαλής στην προπονητική ποδοσφαίρου είναι πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Στέλιος Γιαννακόπουλος, στην προπονητική μπάσκετ ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Γιώργος Λιμνιάτης και στην προπονητική personal training o εργοφυσιολόγος-γυμναστής, Κώστας Ντάκουλας. Εκτός από την προπονητική, θα ενταχθούν σύντομα στα μαθησιακά αντικείμενα του CMP Sports School, το αθλητικό management και η αθλητική δημοσιογραφία.

About Ioanna Alisandratou

Check Also

Τετάρτη μεσημέρι 1η Δεκεμβρίου τα Δημοσιογραφικά Βραβεία του ΠΣΑΤ για το 2021

Η στιγμής της αναγνώρισης και της επιβράβευσης των αθλητικών δημοσιογράφων που ξεχώρισαν με τη δουλειά …