Ψηφίζουμε και φέτος για τους Κορυφαίους της Χρονιάς!

Ψηφίζουμε και φέτος για τους Κορυφαίους της Χρονιάς!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων του 2020, που διοργανώνει ο ΠΣΑΤ. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στον μακροβιότερο θεσμό του ελληνικού Αθλητισμού, που άρχισε το 1954 και συμπληρώνει 67 χρόνια. Πρόκειται για μια διαδικασία, που διεξάγεται κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Και στον ΠΣΑΤ αποφασίσαμε ότι έπρεπε να συνεχιστεί. Προσαρμοσμένη βέβαια στις νέες συνθήκες.

Εδώ και 13 μήνες, λόγω της πανδημίας, ζούμε σε μια δύσκολη εποχή. Με πολλές στερήσεις και με αποκλεισμούς. Ο αθλητισμός έχει δεχτεί μεγάλα χτυπήματα και κανένας δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στην κανονικότητα. Το ενδιαφέρον των πολιτών, είναι λογικό, να στρέφεται πρώτα από όλα στην υγεία και την επιβίωση. Στις περισσότερες χώρες δεν υπάρχουν θεατές στις εξέδρες. Το 2020 αναβλήθηκαν ή ματαιώθηκαν μεγάλες διοργανώσεις. Ακόμη και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο μετατέθηκαν για το καλοκαίρι του 2021, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά, σε καιρό ειρήνης, στα 124 χρόνια του θεσμού.

Η ψηφοφορία αυτή είναι ξεχωριστή σε σχέση με το παρελθόν, γι’ αυτό και απευθύνουμε  έκκληση σε όλες και όλους να πάρουν μέρος. Και είναι ξεχωριστή, γιατί οι αθλητικές διοργανώσεις το 2020 ήταν περιορισμένες. Όμως, κρίναμε ότι δεν θα έπρεπε να διακοπεί, ούτε και προσωρινά ο ιστορικός  θεσμός. Η Αθλητική Δημοσιογραφία μπορεί να είναι σε δύσκολη καμπή, αλλά οι συνάδελφοι αγωνίζονται, αντιστέκονται, με τον Σύνδεσμο να στέκεται δίπλα τους. Και αυτό το είχαμε κάνει γνωστό μέσα από το Κοινωνικό Μήνυμα του ΠΣΑΤ, που δημιουργήθηκε πριν από 10 μήνες για να αναδείξει τον σημαντικό ρόλο της Αθλητικής Δημοσιογραφίας. Ήταν ένα μήνυμα που μεταδόθηκε σε όλα τα πανελλαδικά και περιφερειακά κανάλια της χώρας.

Είμαστε λοιπόν παρόντες κι αυτή τη φορά για την ανάδειξη των κορυφαίων, ανάμεσα σε όσους βέβαια κατάφεραν να αγωνιστούν. Έχουμε χρέος να τους τιμήσουμε, έστω και κάτω από τέτοιες συνθήκες. Για το λόγο αυτό, σας αποστέλλουμε ενημερωτικό σημείωμα των διακρίσεων που είχαμε το 2020. Ένα ενημερωτικό, που επιμελήθηκε ο συνάδελφος Γιάννης Χατζηδοπαυλάκης, τον οποίο το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά. Αυτό το ενημερωτικό δεν είναι δεσμευτικό. Είναι μόνο για να σας υπενθυμίσει κάποιες διακρίσεις. Εσείς αποφασίζετε και ψηφίζετε για τους κορυφαίους άνδρες, γυναίκες, ομάδες και προπονητές. Εσείς αποφασίζετε και ψηφίζετε για τους κορυφαίους ΑμεΑ άνδρες και ομάδες, αφού εδώ η συμμετοχή των γυναικών ήταν πολύ περιορισμένη. Όπως πάντα η τελική επιλογή  είναι δική σας.

Παρακαλούμε να επιστραφεί το ψηφοδέλτιο συμπληρωμένο στο psatds@gmail.com, έως την Τετάρτη 14 Απριλίου και ώρα 21:00.

* Εδώ το ψηφοδέλτιο με το ενημερωτικό για την ψηφοφορία:

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Περισσότερα άρθρα

12/08/2022
Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για…