Προκριματικά Παγκοσμίου Γυναικών Βόλεϊ

Άμεσες πρωτοβουλίες για τους εργαζόμενους στον «Πήγασο»

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου παρακολουθεί με έκδηλη αγωνία τις εξελίξεις στον ΠΗΓΑΣΟ όπου δεκάδες συνάδελφοι μας δοκιμάζονται και διεκδικούν το αυτονόητο. Το δικαίωμα στην εργασία και την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Ο ΠΣΑΤ, συμπαραστέκεται στον αγώνα των συναδέλφων και ειδικότερα των αθλητικών μέσων του Ομίλου (εφημερίδα Goal News και Ιστοσελίδα Sentragoal), ενώνοντας με τους εργαζόμενους την αγωνία του και την απαίτηση να βρεθεί λύση για τη σωτηρία των Μέσων και το εργασιακό μέλλον τους.

Καλεί επίσης την εργοδοσία, έστω και τώρα, να συναισθανθεί τις τεράστιες και διαχρονικές της ευθύνες για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι στα Μέσα της και με συγκεκριμένες και ουσιαστικές πρωτοβουλίες να αναζητήσει τη λύση που απαιτείται.

Ο ΠΣΑΤ, καλεί επίσης τα συντεταγμένα όργανα της Πολιτείας, αλλά και τις συνδικαλιστικές μας Ενώσεις, να πάρουν τις πρωτοβουλίες εκείνες που απαιτούνται αφενός να μη διαιωνίζεται το τεράστιο εργασιακό πρόβλημα για τους συναδέλφους μας και αφετέρου να αναζητηθούν οι διέξοδοι εκείνες για την επόμενη μέρα στα Μέσα του Ομίλου και τους εργαζόμενους του.

Περισσότερα άρθρα

11/03/2024
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για…