ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Η προσπάθεια που άρχισε το απελθών Διοικητικό Συμβούλιο για την τροποποίηση του καταστατικού ξεκινάει και πάλι, μετά από απόφαση, που έλαβε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο κατά την τελευταία του συνεδρίαση.

Πρωταρχικό μέλημα του νέου Δ.Σ. ήταν η σύσταση Επιτροπής Τροποποίησης Καταστατικού , αποτελούμενη από συνάδελφους, που αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο στην ενδελεχή μελέτη του και στη σύνταξη κωδικοποιημένων προτάσεων για αλλαγή άρθρων και διατάξεων καθώς και οι συνάδελφοι που ήταν υποψήφιοι στις πρόσφατες εκλογές και αποδέχτηκαν την πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.  Αποφασίστηκε ομόφωνα, και ορίστηκε πρόεδρος της Επιτροπής ο Α΄ αντιπρόεδρος Αντώνης Αντωνόπουλος και μέλη οι Γιάννης Μαμουζέλος, Φώντας Χήτας, Νίκος Γκομώλης, Γρηγόρης Τάτσης και Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλουνται όλα τα μέλη του Συνδέσμου να στείλουν προτάσεις και ιδέες στη Γραμματεία, με e-mail ([email protected]) ή φαξ (2103635777) έως την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012. Οι προτάσεις θα κωδικοποιηθούν από την Επιτροπή και θα εγκριθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η τροποποίηση του καταστατικού του ΠΣΑΤ.

Για την ενημέρωσή σας, το ισχύον καταστατικό βρίσκεται αναρτημένο στο site και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.psat.gr/?page_id=16.

Περισσότερα άρθρα