ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΣΑΤ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΣΑΤ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Παύλο Γερακάρη, τον Β΄αντιπρόεδρο Αντώνη Αντωνόπουλο και τον γενικό γραμματέα Δημήτρη Ευσταθίου, επισκέφθηκε σήμερα το ΟΑΚΑ, προκειμένου να συζητηθούν επί τόπου τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι στα δημοσιογραφικά θεωρεία του σταδίου.

Από πλευράς ΟΑΚΑ, στη σύσκεψη πήραν μέρος η πρόεδρος του Δ.Σ. Αντωνία Ζαφειροπούλου, ο αντιπρόεδρος Ευτύχης Ευτυχίδης και ο υπεύθυνος λειτουργίας εγκαταστάσεων του σταδίου Δημήτρης Κυράστας,

Οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΤ εξέθεσαν αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες αθλητικοί συντάκτες από την πολιτική που ασκούν οι ΠΑΕ που μισθώνουν το γήπεδο και ζήτησαν να περιφρουρηθεί καλύτερα ο χώρος των δημοσιογραφικών θεωρείων, έτσι ώστε οι δημοσιογράφοι να κάνουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους.

Ακολούθως, οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΤ και του ΟΑΚΑ επισκέφτηκαν τον χώρο των δημοσιογραφικών θεωρείων και μετά από εισήγηση του ΠΣΑΤ, αποφασίστηκε να τοποθετηθεί μια επιπλέον πόρτα και ένα έξτρα διαχωριστικό, τα οποία θα προστατεύουν ακόμη περισσότερο τον χώρο, ενώ από πλευράς ΟΑΚΑ θα καταστεί σαφές στις ΠΑΕ που χρησιμοποιούν το γήπεδο, να ελέγχουν και να επιτηρούν αυστηρά τις εισόδους των δημοσιογράφων, προκειμένου να μην εισέρχονται άτομα που δεν έχουν σχέση με τον Τύπο.

Περισσότερα άρθρα