Επιτυχημένος ο ποδοσφαιρικός αγώνας της μικτής Τύπου με Γάλλους δημοσιογράφους

Επιτυχημένος ο ποδοσφαιρικός αγώνας της μικτής Τύπου με Γάλλους δημοσιογράφους

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Με εξαιρετική επιτυχία, κατά γενική ομολογία και κοινή παραδοχή, διεξήχθη την Κυριακή 19 Μαϊου 2013 και ώρα 4 μ.μ., στο Στάδιο της Νέας Σμύρνης, «διεθνής» ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα των Ελλήνων εργαζομένων στον Τύπο και των Γάλλων συναδέλφων τους (Association sportive de l’Ecole nationale d’administration de France, Section football – Paris).

Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1, με την ελληνική ομάδα να προηγείται στο 28ο λεπτό, με κεφαλιά του Σπανόπουλου και τους Γάλλους να ισοφαρίζουν ένα λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Με τη μικτή Τύπου αγωνίστηκαν οι: Τριανταφύλλου, Κωστάκης, Κοσμίδης, Παγιωτέλης, Καρατζάς, Καραϊσκος, Γούβαλης, Σιέρρας, Μπιτσικώκος, Ντάσκας, Σπανόπουλος, Σιγαλός, Καρμάτης, Χατζής, Καψάλης, Μαλάμης, Σόμπολος, Σωτηρακόπουλος, Φραγκολιάς, Λουκάκης, Λογοθέτης, Ντέμος, Λουκίδης, Τσίγκας, Καραδημητρόπουλος, Αποστόλου, Παγκαλιάς, Κυριάκος, Σταματάκος, Ανδρικόπουλος- για πρώτη φορά σε αγώνα της μικτής τόσο αθρόα προσέλευση.

Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Νίκος Ανδρουλακάκης, ο αντιδήμαρχος Χαλανδρίου Ηλίας Ντάβαρης (και οι δύο απένειμαν στους Γάλλους εντυπωσιακά αναμνηστικά), ο παλαίμαχος διεθνής άσος και φίλος του πρωταθλήματος Τύπου, Αντώνης Αντωνιάδης, ο Χρήστος Κυρίτσης, μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, οι Σωτήρης Τριανταφύλλου και Θοδωρής Νταβέλος, πρόεδρος και γενικός γραμματέας του ΠΣΑΤ αντίστοιχα – ο πρώτος αγωνίστηκε μάλιστα και με τα χρώματα της μικτής – , ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Πανιώνιος, Βαγγέλης Σουφλέρης, ο διακεκριμένος γιατρός ορθοπεδικός Χρήστος Δάρρας και αρκετοί φίλαθλοι, φίλοι και συγγενείς των ποδοσφαιριστών.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ και ο πρόεδρος του ΠΣΑΕ ΜΜΕ απένειμαν ειδικές αναμνηστικές πλακέτες στον προπονητή και στον πρόεδρο της γαλλικής ομάδας.

Από τον ΠΣΑΕ ΜΜΕ και δια χειρών του Αντώνη Αντωνιάδη απονεμήθηκε στους Γάλλους ειδικό βαρύτιμο κύπελλο. Ο πρόεδρος του ΠΣΑΕ ΜΜΕ απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στον γιατρό Χρήστο Δάρρα και στην ΠΑΕ και στον Γ.Σ. Πανιώνιος – την πλακέτα παρέλαβε ο Βαγγέλης Σουφλέρης-.

Οι Γάλλοι με τη σειρά τους απένειμαν ειδικά λάβαρα της ομάδας τους στους προέδρους των ΠΣΑΤ και ΠΣΑΕ ΜΜΕ.

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΕ ΜΜΕ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την ΠΑΕ και τον Γ.Σ. Πανιώνιος και τους κυρίους Δάρρα, Σουφλέρη, Μπιτσικώκο, για την αμέριστη βοήθειά τους στην παραχώρηση του σταδίου και στη διεξαγωγή του αγώνα.

Περισσότερα άρθρα

11/03/2024
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για…