ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΝ ΠΕΙΡΑΧΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΝ ΠΕΙΡΑΧΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) τονίζει για μία ακόμη φορά κατηγορηματικά πως δεν θα επιτρέψει τις απειλές και τη στοχοποίηση δημοσιογράφων και εργαζόμενων στον Τύπο. Επειδή η χθεσινή επιστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς το συνδρομητικό κανάλι Nova για τη μετάδοση του αγώνα μπάσκετ με τη Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ περιείχε σαφέστατες απειλές για τον συνάδελφο Νίκου Παπαδογιάννη που μετέδωσε τον εν λόγω παιχνίδι και επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας και για αυτούς που θα περιγράψουν επόμενα παιχνίδια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθιστούμε σαφές πως για οτιδήποτε συμβεί από εδώ και στο εξής σε δημοσιογράφο είτε του συνδρομητικού καναλιού είτε άλλου Μέσου, ηθικός αυτουργός θα είναι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Θα θέλαμε επίσης να υπενθυμίσουμε πως μετά από παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο για το κύπελλο μπάσκετ στις 4 Οκτωβρίου 2012 άγνωστοι χτύπησαν τον Αντώνη Καλκαβούρα στο πάρκινγκ του κλειστού του Ολυμπιακού Σταδίου. Επομένως θα πρέπει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να είναι πολύ προσεκτική στις ανακοινώσεις της, να μην πυροδοτεί τη βία και ούτε να παραδίδει βορά στις ορέξεις ανεγκέφαλων τους εκπροσώπους του Τύπου.

Το ΔΣ του ΠΣΑΤ, βεβαίως, δεν θα σταματήσει εδώ, αλλά στην προσεχή του συνεδρίαση θα ασχοληθεί με την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις του, διότι η ανακοίνωση αυτή στοχοποιεί και απειλεί ευθέως συναδέλφους, πέραν του ότι επιχειρεί να φιμώσει την ελεύθερη ενημέρωση και αυτό είναι επίσης κάτι που δεν πρόκειται να επιτρέψουμε.

Περισσότερα άρθρα