Κοινό μέτωπο κατά της "πειρατείας" ΠΣΑΤ-ΕΦΕ.

Κοινό μέτωπο κατά της “πειρατείας” ΠΣΑΤ-ΕΦΕ.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ), συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) και συζήτησαν πολλά και σημαντικά προβλήματα που απασχολούν το κλάδο στο χώρο του φωτορεπορτάζ και γενικά της ενημέρωσης.

Από την πλευρά της  αντιπροσωπείας της ΕΦΕ, που αποτελείτο από τον Πρόεδρο Μάριο Λώλο, τον Ταμία Βασίλη Κουτρουμάνο, τον Ειδικό Γραμματέα Παναγιώτη Τριχιά και τον πρώην Πρόεδρο και μέλος του Δ.Σ. Βασίλη Αγγελόπουλο, έγιναν επισημάνσεις για  φαινόμενα «πειρατείας», αυθαιρεσίας και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς στον εργασιακό χώρο και περιέγραψαν με μελανά χρώματα τη κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο.

Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Παύλος Γερακάρης και ο Α’ Αντιπρόεδρος Κώστας Μυλωνάς, άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή τις θέσεις της αντιπροσωπείας του φωτογραφικού ρεπορτάζ και συμφώνησαν ότι η κατάσταση διολισθαίνει προς μια κατεύθυνση χωρίς επιστροφή και με ορατό κίνδυνο απώλειας δεκάδων θέσεων εργασίας. 

Τα δύο Σωματεία συμφώνησαν σε κοινές δράσεις με πρώτη την άμεση επαφή με την ΠΟΕΣΥ και τους άλλους συνδικαλιστικούς φορείς των ΜΜΕ, καθώς επίσης και με τον αρμόδιο Υπουργό  ΜΜΕ.

Περισσότερα άρθρα