Με το μυαλό στον αγώνα με τη Ρουμανία η εθνική κορασίδων

Με το μυαλό στον αγώνα με τη Ρουμανία η εθνική κορασίδων

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Αποστολή ΠΣΑΤ – Κωνσταντίνος Τουτσίδης

Ρεπό σε ότι αφορά τους αγώνες είχαν σήμερα όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ κορασίδων που διεξάγεται στο Άρνεμ της Ολλανδίας.

Η εθνική μας ομάδα το πρωί είχε την ευκαιρία για λίγες ώρες να περιηγηθεί στην πόλη του Άρνεμ κάτι που άλλωστε έγινε σχεδόν απ όλες τις αποστολές που εκμεταλλεύτηκαν  το ρεπό.

Το απόγευμα η εθνική μας πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση της ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Ρουμανία, του τρίτου κατά σειρά στη διοργάνωση, ενώ το βράδυ  αμέσως μετά το δείπνο ομοσπονδιακός Τεχνικός Τάκης Φλώρος συγκέντρωσε τις παίκτριες της εθνικής σε αίθουσα για να παρακολουθήσουν βίντεο, να τους επισημάνει τα λάθη τους και να τους αναλύσει τα δεδομένα στα οποία πρέπει να δώσουν προσοχή για τη συνέχεια.

Στη σημερινή προπόνηση υπήρξε και ένας τραυματισμός στην εθνική ομάδα καθώς η Λίμπερο Χριστίνα Κόττα  χτύπησε στο χέρι της. Της παρασχέθηκε αμέσως η απαραίτητη φροντίδα από τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας ενώ πιθανότατα θα υποβληθεί και σε ακτινογραφία προκειμένου να εκτιμηθεί με ακρίβεια η κατάσταση της. Απ την ακτινογραφία και το πώς θα είναι η ίδια αύριο θα κριθεί εάν θα αγωνιστεί κόντρα στη Ρουμανία κάτι που ωστόσο είναι πιθανό  και δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Αύριο η εθνική ομάδα θα προπονηθεί στο γήπεδο Vlakenhuizen στις 12 το μεσημέρι ενώ στις 21:00 το βράδυ θα ξεκινήσει η αναμέτρηση με τη Ρουμανία.

Περισσότερα άρθρα

11/03/2024
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για…