ΝΑ ΔΟΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΗ  ΛΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

ΝΑ ΔΟΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το Δ.Σ του ΠΣΑΤ, εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τις εξελίξεις που σημειώνονται τελευταία στο «μέτωπο» των συμβασιούχων της ΕΡΤ, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οδηγούνται στην ανεργία τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Μεταξύ αυτών και 336 δημοσιογράφοι εκ των οποίων οι 70 αθλητικοί συντάκτες, που, παρά τις διαβεβαιώσεις της Κυβέρνησης και της Διοίκησης της ΕΡΤ, ότι θα αντιμετωπιστούν με δίκαιο και διαφανή τρόπο, απομακρύνονται από την εργασία τους, λίγες ημέρες μετά την λήξη του Μουντιάλ της Ν. Αφρικής.

Το Δ.Σ απευθύνει έκκληση στην Κυβέρνηση και στη Διοίκηση της ΕΡΤ να αλλάξουν «γραμμή πλεύσης», έστω  την τελευταία ώρα, και να επανεξετάσουν την σκληρή και αντεργατική επιλογή σε βάρος νέων, χαμηλόμισθων συναδέλφων μας, η προσωπική-οικογενειακή κατάσταση των οποίων θα επιδεινωθεί δραματικά το προσεχές διάστημα.

Το Δ.Σ του ΠΣΑΤ ζητεί να δοθεί ο εύλογος χρόνος με παράταση των συμβάσεων για τη διαμόρφωση ενός πλαισίου αξιοποίησης όλου αυτού του ανθρώπινου δυναμικού, με αξιοκρατία και διαφάνεια, όπως επιτάσσουν το κοινό περί  δικαίου αίσθημα και η κοινωνική ευαισθησία.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Περισσότερα άρθρα

11/03/2024
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για…