Οι υποψηφιότητες για τα Πειθαρχικά Συμβούλια του ΠΣΑΤ έως τις 12 Ιανουαρίου

Οι υποψηφιότητες για τα Πειθαρχικά Συμβούλια του ΠΣΑΤ έως τις 12 Ιανουαρίου

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Έως τις 12 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10:00 μπορούν να υποβληθούν, στη Γραμματεία του ΠΣΑΤ, οι υποψηφιότητες για την εκλογή

  1. Ενός (1) Τακτικού Μέλους στο Α΄Βάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Συνδέσμου.
  1. Έως τριών (3) Αναπληρωματικών Μελών του Α΄Βάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.
  1. Έως πέντε (5) Αναπληρωματικών Μελών του Β΄Βάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.

σύμφωνα με το άρθρο 13, παράγραφος δ και ε του Καταστατικού του Συνδέσμου.

Σημειώνεται ότι δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για το Α΄Βάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο έχουν τακτικά μέλη του ΠΣΑΤ επί 5ετία και για το Β΄Βάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο τακτικά μέλη του ΠΣΑΤ επί 7ετία και πλέον (άρθρο 15, παρ. ιβ). Οι υποψηφιότητες πρέπει να κατατεθούν εγγράφως στα γραφεία του ΠΣΑΤ, είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία, είτε μέσω φαξ (2103635777), είτε μέσω e-mail ([email protected]). Αμέσως μετά την προαναφερόμενη ώρα, η οποία θα τηρηθεί αυστηρά, θα συνεδριάσει το Δ.Σ. για να εξετάσει τις αιτήσεις και να ανακηρύξει τους υποψήφιους, οι οποίοι εξυπακούεται πως θα πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει, διαφορετικά η υποψηφιότητά τους δεν θα γίνεται δεκτή.

Η 1η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου με θέματα την προκήρυξη εκλογών για τη συμπλήρωση των Πειθαρχικών Συμβουλίων του και την εκλογή εφορευτικής επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:00, στα γραφεία του Συνδέσμου και σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά και ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων, την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:00, επίσης στα γραφεία του Συνδέσμου (άρθρο 21, παρ η, θ, ι).

Περισσότερα άρθρα