Ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεπέρασε όλα τα εμπόδια και ανέβηκε στο βάθρο των κρίκων

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεπέρασε όλα τα εμπόδια και ανέβηκε στο βάθρο των κρίκων

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας, πρόσθεσε ένα ακόμη Ολυμπιακό μετάλλιο στη συλλογή του. Η πρόκρισή του και μόνο στους 32ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες αποτέλεσε άθλο, καθώς τον Νοέμβριο του 2018 είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό ώμο για να αντιμετωπίσει την τενοντοπάθεια.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας βρήκε το ψυχικό σθένος να επιστρέψει μετά από σοβαρή εγχείρηση, να είναι ανταγωνιστικός και να προκριθεί στο Τόκιο. Μάλιστα, πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα, μόλις έναν μήνα πριν από το μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη. Στη θέση του δεν νομίζουμε ότι θα υπήρχε αθλητής που θα κατάφερνε να συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Αν και ήταν φαβορί ακόμη και για το χρυσό μετάλλιο, στο Τόκιο, μία μικρή αστάθεια στην έξοδο, του το στέρησε.

Το δεύτερο Ολυμπιακό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια είναι το έκτο στην σύγχρονη Ιστορία της ελληνικής Γυμναστικής σε Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο ΠΣΑΤ συγχαίρει τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του δεύτερου Ολυμπιακού μεταλλίου του και του εύχεται να τα τριπλασιάσει το 2024 στο Παρίσι.

Λευτέρη σε ευχαριστούμε!

Περισσότερα άρθρα

11/03/2024
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για…