Είσοδος δημοσιογράφων στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ για τον αγώνα Λεβαδειακός-Ολυμπιακός

Ο ΠΣΑΤ για την απώλεια του Νίκου Κριτσωτάκη

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του συναδέλφου κα μέλους του Συνδέσμου Νίκου Κριτσωτάκη, ο οποίος «έφυγε», από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 67 ετών.

Γεννήθηκε στους Αστρακούς του Ηρακλείου Κρήτης. Αρχικά εργάστηκε στις εφημερίδες «ΑΥΡΙΑΝΗ», «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» και «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» ως αθλητικός, ναυτιλιακός και αστυνομικός ρεπορτάζ.

Στην συνέχεια αποκλειστικά ως αθλητικός συντάκτης εργάστηκε στις εφημερίδες «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ», «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ», «ΦΙΛΑΘΛΟΣ», «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», στον τηλεοπτικό σταθμό «ΤΗΛΕΤΩΡΑ» και στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ-ΣΠΟΡ. Κατείχε διευθυντικές θέσεις στα έντυπα «Ο Έλληνας Διαιτητής», «Χρυσή Στήλη», «Προπόραμα» και στον τηλεοπτικό σταθμό «TVΠειραιά». Διετέλεσε, επίσης, υπεύθυνος γραφείου τύπου του ΟΤΕ, της ΔΕΘ και του ΟΠΑΠ.

Υπήρξε σεμνός και ακέραιος άνθρωπος. Υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με ζήλο και εργατικότητα, σεβόμενος πάντοτε την επαγγελματική δεοντολογία και την αντικειμενικότητα στην ενημέρωση. Επέδειξε ήθος και συναδελφικότητα και για το λόγο αυτό ήταν πολύ αγαπητός σε όσους τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ συλλυπείται βαθύτατα τη σύζυγο, την κόρη του και τους λοιπούς οικείους του και αποχαιρετά τον άξιο συνάδελφο.

 Η κηδεία του Νίκου Κριτσωτάκη θα γίνει αύριο Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015, στις 2 μ.μ., από το Γ’ Νεκροταφείο Νίκαιας.

Περισσότερα άρθρα

11/03/2024
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για…